ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦοίβος:"Η καταπακτή έγινε για να υπάρχει απόσταση για να...

Φοίβος:”Η καταπακτή έγινε για να υπάρχει απόσταση για να μην μπει κάποιος μέσα στο γήπεδο”

Aκούστε όσα δήλωσε στον Sport – Fm 95.0 o Γεν. Διεύθυντης του Γ.Σ.Π Φοίβος Κωνσταντίνιδης για τον σοβαρό τραυματισμό του φίλου της ΑΕΚ, ο οποίος έπεσε στην καταπακτή της Νότιας κερκίδας του Σταδίου:

Bet on Alfa

Οι δηλώσεις του:

Για τον φίλο της ΑΕΚ και την κατάσταση του: «Από ότι γνωρίζω είναι ακόμα σε σοβαρή κατάσταση. Έγινε χθες χειρουργική επέμβαση, είναι στην εντατική. Εξακολουθεί να είναι σε σοβαρή κατάσταση. Ήταν άσχημο περιστατικό, έπεσε από την κερκίδα. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συνοδεία Αστυνομίας. Ήταν ένα περιστατικό που είχαμε ακόμα μερικά από την διάρκεια λειτουργίας του γηπέδου. Είχαμε άλλα 7-8 μέχρι στιγμής».

Αν θα παρθούν μέτρα για την καταπακτή: «Είχαμε χθες σύσκεψη με τον πολιτικό μηχανικό. Μελετούμε αρκετά θέματα για να μειώσουμε τον κίνδυνο τραυματισμού. Τα περιστατικά, τα περισσότερα από αυτά προήλθαν από απροσεξία. Αν ακολουθούμε τις οδηγίες και είμαστε προσεκτικοί δεν θα έχουμε κάτι παρόμοιο. Ο κόσμος πρέπει να είναι πειθαρχημένος μέσα στο γήπεδο. Μελετάμε μέτρα όπως είπα για να μειώσουμε τους κινδύνους. Προέχει η υγεία του ανθρώπου. Μακάρι όλα να πάνε καλά».

Για τα μέτρα που μπορεί να ληφθούν: «Είτε να βρούμε κάτι να μην τους επιτρέπουν να πατούν πάνω στο περιτείχισμα ή τουλάχιστον να υπάρχει κάτι μέσα στην τάφρο για να αποτραπεί η δυνατή σύγκρουση».

Γιατί τοποθετήθηκε εξ αρχής η καταπακτή: «Να υπάρχει απόσταση για να μην μπει κάποιος μέσα στο γήπεδο αλλά και να είναι κοντά οι κερκίδες. Είναι ένα συνηθισμένος τρόπος. Πολλά γήπεδα είναι έτσι. Πρέπει ο κόσμος να είναι πειθαρχημένος όταν βρίσκεται πάνω στην κερκίδα».

Autoremarketing

Bet on Alfa