ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜε νίκη... θα αναρριχηθεί

Με νίκη… θα αναρριχηθεί

Όπως είναι διαμορφωμένος ο βαθμολογικός πίνακας του πρωταθλήματος σήμερα, η κάθε λεπτομέρεια μετρά. Αν αναλογιστούμε πως ο 1ος από τον 6ο έχουν μόλις τρεις βαθμούς διαφορά, αντιλαμβάνεστε πως σε μία αγωνιστική μόνο μπορούν να γίνουν αρκετές ανακατατάξεις.

Bet on Alfa

Η 10η αγωνιστική είναι κομβικής σημασίας, λόγω των ντέρμπι. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρει να πάρει το τρίποντο στην έδρα της κόντρα στον Απόλλωνα, θα αναρριχηθεί και βαθμολογικά. Αρχικά θα περάσει τον Απόλλωνα, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι στους 18 βαθμούς έναντι 17 της ομάδας μας. Από την άλλη, η 4η Ανόρθωση (18 βαθμούς) αντιμετωπίζει την 6η Πάφο (17 βαθμούς). Την ίδια ώρα το 2ο Αποέλ (20 βαθμούς) αντιμετωπίζει εκτός την ΑΕΚ που επίσης διψά για βαθμούς και ο 1ος Άρης αντιμετωπίζει την Νέα Σαλαμίνα που μετράει συνεχόμενες επιτυχίες.

Για να είναι όμως η ομάδα μας η κερδισμένη της αγωνιστικής, θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να νικήσει και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Στις λεπτομέρειες έχασε 2 βαθμούς κόντρα στην ΑΕΚ και δε θέλει να επαναληφθεί το σενάριο αυτό το Σάββατο κόντρα στον Απόλλωνα. Στην έδρα μας θα πρέπει να κερδίσουμε και να εκμεταλλευτούμε όλες τις απώλειες των υπολοίπων ανεβαίνοντας βαθμολογικά.

Autoremarketing

Bet on Alfa