ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ σταθερότητα στις επιλογές έφερε αγωνιστική συνέπεια

Η σταθερότητα στις επιλογές έφερε αγωνιστική συνέπεια

Δεν πρέπει να είσαι ειδικός για να γνωρίζεις ότι, η σταθερότητα στις επιλογές στο αρχικό σχήμα μιας ομάδας, λειτουργεί θετικά στην προσπάθεια να έχει μια καλή εικόνα. Αυτό έκανε ο Αυγουστή ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τα αποτελέσματα είναι εμφανή.

Bet on Alfa

Ήταν απόλυτα λογικό να πειραματιστεί, να δώσει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές τους και να καταλήξει στις βασικές επιλογές. Βρήκε, λοιπόν, τους ποδοσφαιριστές που θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στη σεζόν, με αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ να δείχνει συνέπεια σε απόδοση και αποτελέσματα. Μάλιστα, αυτό το έκανε σε παιχνίδια ντέρμπι.

Είναι φορές, κυρίως αναγκαστικά, που προβαίνει σε 1-2 αλλαγές, όμως αυτές δεν είναι ικανές να χαλάσουν τη χημεία. Αυτοί που μπαίνουν στην ομάδα, δένουν αμέσως, όμως έγινε με τον Σιπριάνο στο αριστερό άκρο της άμυνας στα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά και με τον Λοΐζου στο πρόσφατο με τον Απόλλωνα.

Ο Αυγουστή φροντίζει να διατηρεί όλους τους παίκτες σε πλήρη ετοιμότητα. Τους δείχνει ότι τους πιστεύει και με το που μπαίνουν στο παιχνίδι, ειτε ως αλλαγή, είτε ως βασικοί, προσπαθούν για το καλύτερο. Αυτό αναμένει και από την επιλογή του ως αντικαταστάτη του Κούσουλου στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Χαραλάμπους ή Φράνσον αναμένεται να πάρει θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ως παρτενέρ του Μπασιρού.

Η σωστή διαχείριση του ρόστερ, αποτελεί από τα βασικά στοιχεία για να έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ καλή και σταθερή πορεία. Ο Κύπριος κόουτς το πετυχαίνει στον απόλυτο βαθμό και είναι κάτι που δίνει αισιοδοξία για ανάλογη συνέχεια, τόσο σε καλές εμφανίσεις όσο και νικηφόρα αποτελέσματα.

Autoremarketing

Bet on Alfa