ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣαζεϊδής:"Να κλείσουμε με επιτυχία έναν μίνι γολγοθά"

Σαζεϊδής:”Να κλείσουμε με επιτυχία έναν μίνι γολγοθά”

Το μέλος του γραφείου Τύπου της OMONOIAΣ, Γιώργος Σαζεΐδης μίλησε στην Digital TV και την εκπομπή «Στην Κερκίδα» με τον Άρη Κυριάκου, για το ντέρμπι που ακολουθεί με την Ανόρθωση στη Λάρνακα.

Bet on Alfa

“Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα, αυτό έφερε ευφορία γιατί ανεβήκαμε και στον βαθμολογικό πίνακα. Ξεχάσαμε ήδη τον Απόλλωνα και έχουμε στρέψει την προσοχή μας στην Ανόρθωση. Θα πάμε εκεί με στόχο τους τρεις βαθμούς, για να κλείσουμε με επιτυχία έναν μίνι γολγοθά. Πέρασαν τρεις πολύ δύσκολοι αγώνες, μένει αυτό με την Ανόρθωση για να κλείσει αυτός ο κύκλος των ντέρμπι”.

Ενδεχόμενη νίκη, θ’ αλλάξει η δυναμική της ομάδας, όσον αφορά την αυτοπεποίθηση για το μέλλον; “Ναι θα συμφωνήσω με αυτό. Ήδη επτά βαθμοί σε τρεις αγώνες είναι ένας πάρα πολύ καλός απολογισμός. Αν έρθει η νίκη απέναντι στην Ανόρθωση, θα είναι το καλύτερο σενάριο για εμάς. Θεωρώ ότι η δυναμική της ομάδας θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη. Υπάρχει καλή δυναμική μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα”.

Η ομάδα μετά τις αποτυχίες με μικρότερες ομάδες, απάντησε ουσιαστικά στα ντέρμπι: “Είναι το παράξενο της φετινής Ομόνοιας μέχρι στιγμής, έχασε στα θεωρητικά παιχνίδια, όμως, δεν έχασε από κανέναν αντίπαλο στα ντέρμπι. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και κυρίως μέσα στην έδρα της με τον κόσμο της που θεωρώ θα γεμίσει το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι. Υπάρχει πολύ μεγάλος σεβασμός στην ομάδα της Ανόρθωσης και γι΄ αυτό η ενδεχόμενη επιτυχία θα κάνει ακόμη μεγαλύτερη τη δυναμική μας”.

Η καλή παράδοση που έχει η Ομόνοια στο «Α. Παπαδόπουλος» επηρεάζει; “Η παράδοση δεν παίζει μπάλα, είναι εκεί καταγεγραμμένη αλλά μέχρι εκεί. Κάθε σεζόν είναι διαφορετική για κάθε ομάδα. Νέοι ποδοσφαιριστές, νέοι προπονητές… Δεν θεωρώ ότι θα παίξει τόσο μεγάλο ρόλο. Βλέπουμε την προϊστορία, μας κάνει να βλέπουμε με πιο θετική ένδειξη το ντέρμπι, όμως, μέχρι εκεί. Δεν θα παίξει ρόλο η παράδοση στο παιχνίδι με την Ανόρθωση».

Autoremarketing

Bet on Alfa