ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ διαχείριση της πρώτης ήττας, η αδυναμία και ο...

Η διαχείριση της πρώτης ήττας, η αδυναμία και ο Ιανουάριος

«Θα πρέπει αν δούμε τι δεν πήγε καλά, μια κακή παρένθεση. Να το διορθώσουμε και να προχωρήσουμε» είπε ο πρόεδρος του Σωματείου, Μάριος Αργυρίδης, σε χθεσινές δηλώσεις του. Έτσι θέλουμε να πιστεύουμε όλοι, ότι ήταν μια κακή παρένθεση.

Bet on Alfa

Η πρώτη ήττα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη σεζόν, θα πρέπει να έχει σωστή προσέγγιση, γιατί μόνο έτσι θα μάθει απ’ αυτήν και να βγει πιο δυνατή ενόψει της συνέχειας. Στο «Ηλίας Πούλλος», στο διάστημα της διακοπής θα πρέπει να διαχειριστούν σωστά την ήττα, να προβληματίσει η εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου και να δουν εις βάθος το πρόβλημα.

Δεν μπορεί μια ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιάζει από το ένα ημίχρονο στο άλλο, πρόσωπο που απέχει κατά πολύ το ένα με το άλλο. Επίσης, δεν μπορεί να μην είναι σε θέση να ζευγαρώσει νίκες. Είναι ένα σοβαρό ζήτημα, αφού δεν της επιτρέπει να ανακτήσει αυτοπεποίθηση και δυναμική.

Επιπλέον, ναι μεν κάποιες απουσίες κρίνονται σημαντικές, αλλά δεν μπορεί να μην υπάρχουν οι επιλογές. Ιδιαίτερα από τον πάγκο. Ήταν εμφανές το πρόβλημα, τη στιγμή που η Ανόρθωση πέτυχε δύο γκολ από παίκτες που πέρασαν ως αλλαγή. Ο Ιανουάριος δεν είναι μακριά, υπάρχουν τουλάχιστον 1-2 θέσεις που επιβάλλεται ενίσχυση. Ο Γιάνσον βλέπει και αναμένουμε προσθήκες, που θα ανεβάσουν επίπεδο την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Autoremarketing

Bet on Alfa