ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΈνδεκα ποδοσφαιριστές μας πήραν κλήση για τις Εθνικές τους

Ένδεκα ποδοσφαιριστές μας πήραν κλήση για τις Εθνικές τους

Ένδεκα ποδοσφαιριστές μας θα απουσιάσουν αυτές τις ημέρες από το «Ηλίας Πούλλος» λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική τους ομάδα.

Bet on Alfa

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ
Οι Νικόλας Παναγιώτου, Γιάννης Κούσουλος, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Λοΐζος Λοΐζου και Ανδρόνικος Κακουλλής κλήθηκαν στην εθνική της χώρας μας για τα παιχνίδια με την Ισπανία και τη Λιθουανία. Το πρώτο παιχνίδι αφορά στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024 και θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 19:00. Το δεύτερο είναι φιλικό και θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 18:00. Αμφότεροι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο στάδιο «Άλφαμεγα».

EΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ

Ο Τίτος Προκοπίου κλήθηκε στην εθνική Ελπίδων ενόψει του αγώνα με την Βοσνία για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21.Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 18:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ
Ο Παναγιώτης Ανδρέου κλήθηκε στην εθνική Νέων για τους αγώνες με τη Γεωργία, την Ισπανία και τη Μολδαβία. Ο πρώτος μας αγώνας είναι προγραμματισμένος την Τετάρτη με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Γεωργίας και θα ακολουθήσουν οι αγώνες με Ισπανία (18/11) και Μολδαβία (21/11) στο φινάλε του 6ου ομίλου. Τα παιχνίδια αφορούν στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-19.

ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ
Ο Άνταμ Λανγκ κλήθηκε στην εθνική Ουγγαρίας για τους αγώνες με τη Βουλγαρία και το Μαυροβούνιο. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 19:00 και ο δεύτερος την Κυριακή στις 16:00. Αμφότερα τα παιχνίδια αφορούν στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024

ΕΘΝΙΚΗ ΙΡΑΝ
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ κλήθηκε στην εθνική Ιράν για τους αγώνες με το Χονγκ Κονγκ και το Ουζμπεκιστάν για τα προκριματικά του Ασιατικού Κυπέλλου. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 16:30 και το δεύτερο την ερχόμενη Τρίτη (21/11) στις 15:00.

ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ
Ο Φράνσις Ουζόχο κλήθηκε στην εθνική Νιγηρίας για τους αγώνες με το Λεσότο και τη Ζιμπάμπουε για τα προκριματικά του Αφρικανικού Κυπέλλου. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 16:00 και το δεύτερο την Κυριακή στις 15:00.

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ
Ο Γούιλι Σεμέδο κλήθηκε στην εθνική Πράσινου Ακρωτηρίου για τους αγώνες με την Αγκόλα και την Εσουάτινη για τα προκριματικά του Ασιατικού Κυπέλλου. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 21:00 και το δεύτερο την ερχόμενη Τρίτη στις 15:00.

Autoremarketing

Bet on Alfa