ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟι δύο βδομάδες να αξιοποιηθούν για σκληρή δουλειά

Οι δύο βδομάδες να αξιοποιηθούν για σκληρή δουλειά

Η προχθεσινή ήττα δεν είναι το τέλος το κόσμου, πόσο μάλλον όταν έρχεται από την Ανόρθωση μέσα στην έδρα της. Σε καμία περίπτωση δε πρόκειται να μηδενίσουμε τη προσπάθεια που γίνεται όλον αυτό τον καιρό, για μια ήττα.
Από την άλλη δε θα πρέπει να περάσει (και σίγουρα δεν θα περάσει όσο αφορά τεχνικό επιτελείο) στο ντούκου η εμφάνιση, κυρίως του δευτέρου ημιχρόνου. Η ομάδα είχε μια πολύ προβληματική εικόνα κάτι το οποίο συχνά πυκνά βγάζει.

Bet on Alfa

Μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δύο βατά παιχνίδια με Εθνικό Άχνας εντός και Οθέλλο εκτός. Σ’αυτά τα παιχνίδια πρέπει να κάνει το απόλυτο και να κλείσει ιδανικά το πρώτο γύρο του φετινού μαραθωνίου, εκμεταλλεύοντας τις όποιες απώλειες μπορεί να έχουν οι προπορευόμενοι οι οποίοι παίζουν μεταξύ τους. Οποιαδήποτε απώλεια ίσως καταστεί μοιραία, εαν ανοίξει ακόμη περισσότερο η ψαλίδα από τους πρωτοπόρους.

Γι’αυτό λοιπόν η διακοπή πρέπει να αξιοποιηθεί στο έπακρο και η ομάδα να δουλέψει σκληρά στις αδυναμίες που βγάζει κατά διαστήματα. Δουλειά, δουλειά και ξανά δουλειά.

Autoremarketing

Bet on Alfa