ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10 χρόνια πριν είχατε "τσαλακώσει" τον οπαδικό σεβασμό. Θυμάστε;...

10 χρόνια πριν είχατε “τσαλακώσει” τον οπαδικό σεβασμό. Θυμάστε; Τώρα τι;

Στην προσωπική μας ζωή δεν είμαστε από τους ανθρώπους που χαιρόμαστε με την αποτυχία κανενός! Αντιθέτως όπου και όπως μπορρούμε προσπαθούμε να βοηθάμε ανθρώπους που βλέπουμε ότι πραγματικα το έχουν ανάγκη και περνούν δυσκολίες. Σε αύτη την περίπτωση όμως χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αύτα που βιώνουν σήμερα οι φίλαθλοι του Αποελ.

Bet on Alfa

Και δεν είμαστε από αύτους που θέλουν να κλείσει και να διαλύσει το Αποελ, καθώς εστερνιζόμαστε την άποψη πως χωρίς ΟΜΟΝΟΙΑ ή Αποελ το Κυπριακό ποδόσφαιρο θα χάσει την αίγλη και την ομορφιά του.

Παρόλα αύτα 10 χρόνια μετά τον δικό μας γολγοθά, ήρθε η ώρα να ανεβείτε κι εσείς τον δικό σας. Και δεν τα λέμε αύτα νιώθοντας αίσθημα εκδίκησης, αλλά αίσθημα ικανοποποίησης. Όλοι θυμόμαστε την υπεροψία και τον χλεύασμο σας, όταν ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έδινε από το υστέρημα του για να την κρατήσει ζωντανή. Παρόλα αύτα εμείς απτόητοι καταφέραμε κάτι, που οπαδικά άξιζε σεβασμού, από εχθρούς και φίλους. Σώσαμε την ομάδα μας μέσα σε πολύ δύκολες οικονομικά σύνθηκες (2013 αν σας θυμίζει κάτι).

120 μήνες μετά, τα τουβλούθκια, η ττενέκκα, οι χυμοί, και τα κάρβουνα, έγιναν εικονικά εισιτήρια, σχέδια εισφορών και άλλαξαν χρώμα. Από πράσινα έγιναν γαλαζοκίτρινα.Tώρα τι;

Εν πάση περιπτώση όλα αύτα τα γράφουμε ακόμη μια φορά για να σας υπενθυμίσουμε ότι στο ποδόσφαιρο, όπως και στην ζωή ο τροχός γυρίζει. Και στα επόμενα χρόνια μπορεί να ξαναγυρίσει. Παρόλα αύτα εσείς επιλέξατε να χαράξετε τον δρόμο, τσαλακώνοντας τον οπαδικό σεβασμό (που είναι πολύ σημαντικός στο ποδόσφαιρο αν θέλεις να λέγεσαι οπαδός), πριν μια 10ετία. Ανεπανόρθωτα!

Τωρά ήρθε η σειρά σας!Καλές επιτυχίες!

Autoremarketing

Bet on Alfa