ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟμάδα που δεν τα βάζει κάτω - Έξι ανατροπές...

Ομάδα που δεν τα βάζει κάτω – Έξι ανατροπές με τον Σωφρόνη στον πάγκο!

Αν είναι για κάτι που πρέπει να νιώθουμε περήφανοι όσον αφορά την ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι το γεγονός πως η ομάδα μας με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο δεν σταματάει να πολεμά, για να γυρίσει τα εις βάρος της δεδομένα όταν ένα παιχνίδι στραβώσει. Αυτό καταδεικνύουν τα στοιχεία που παρουσιάζει ένα πολύ ενδιάφερον ρεπορτάζ της ιστοσελίδας www.goal.philenews.com.cy και το οποίο σας παρουσιάζουμε αύτουσιο:

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αρέσκεται στα δύσκολα. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι, σε τρία παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν βρέθηκε πίσω στο σκορ και έκανε την ολική ανατροπή. Τώρα, όσον αφορά στη συνολική παρουσία του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της, σε 37 αγώνες, έφερε τούμπα ένα ματς σε έξι περιπτώσεις. Δηλαδή κάθε έξι παιχνίδια μια φορά. Είναι ένα δείγμα πείσματος και αντίδρασης, όπως έκανε το βράδυ της Παρασκευής απέναντι στον Οθέλλο στο «Αμμόχωστος».

Το σκηνικό με τις ανατροπές άρχισε από την περσινή σεζόν, στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα στο Τσίρειο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ και με γκολ των Ανσαριφάρντ και Γιούστε πήρε το «διπλό». Ακολούθησε το εντός έδρας παιχνίδι με την Πάφος FC, στον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, έχοντας ως σκόρερ τους Ντίσκερουντ, Κασάμα, Χαραλάμπους. Στην τρέχουσα περίοδο, η πρώτη ανατροπή έγινε στο Αζερμπαϊτζάν με αντίπαλο την Καμπάλα.

Το 0-1 έγινε 2-1 και στη συνέχεια το 2-2 σε 3-2, με πρωταγωνιστή τον Μπέζους που πέτυχε χατ-τρικ. Ακολούθως, άλλα τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Αρχικά με τη Δόξα στην Περιστερώνα, που από το 81’ και μετά πέτυχε τρία γκολ με τους Σεμέδο, Ανσαριφάρντ και Λοΐζου. Την προηγούμενη αγωνιστική, το έκανε απέναντι στον Εθνικό Άχνας, το 0-1 έγινε 4-1 με σκόρερ τους Λοΐζου, Σεμέδο, Παναγιώτου, Ανσαριφάρντ. Με το τέλος του α’ γύρου της Α’ φάσης του πρωταθλήματος της σεζόν 2023-24, έφθασε σε άλλη μια ανατροπή επί του Οθέλλου αυτή τη φορά, με τους Κούσουλο και Αλιούμ να γυρίζουν το ματς.

Untitled
Autoremarketing

Bet on Alfa