ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ αντίδραση και η συνέπεια, λόγοι για να αισιοδοξεί

Η αντίδραση και η συνέπεια, λόγοι για να αισιοδοξεί

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η μοναδική ομάδα από τις 14 του πρωταθλήματος που δέχθηκε μόνο μια ήττα. Αυτή από την Ανόρθωση σ’ ένα κακό δεύτερο ημίχρονο, γιατί στο πρώτο ήταν ανώτεροι και είχε τις ευκαιρίες να προηγηθεί. Εάν το έκανε κανείς δεν μπορούσε να προδικάσει ποια θα ήταν η εξέλιξη του αγώνα.

Bet on Alfa

Ακόμη κι έτσι, η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την πρώτη ήττα έβγαλε αντίδραση και μετρά το μεγαλύτερο νικηφόρο δικό της σερί, φθάνοντας στις τρεις διαδοχικές επιτυχίες και προσβλέπει σε άλλη μια το Σάββατο απέναντι στην Καρμιώτισσα. Θα είναι το ιδανικό, ώστε να πάει με φόρα στο «αιώνιο» ντέρμπι στις 23 Δεκεμβρίου, τελευταίο ματς για το 2023.

Η αντίδραση, λοιπόν, που έβγαλε η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την πρώτη ήττα της, αλλά και η συνέπεια που δείχνει στα νικηφόρα αποτελέσματα, είναι λόγοι για να αισιοδοξεί. Δείχνει να έχει βρει πλήρη σταθερότητα, είναι ικανή στην επίθεση, ενώ και αμυντικά δείχνει βελτίωση και ικανότητα. Ξεκάθαρα είναι σε καλό φεγγάρι και έτσι θέλει να συνεχίσει, κλείνοντας ιδανικά το 2023.

Πλέον, όλοι στο «Ηλίας Πούλλος» επικεντρώθηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου. Κανένας εφησυχασμός και καμιά υποτίμηση, πόσο μάλλον τώρα που η Καρμιώτισσα προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Πάφου και μ’ ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων. Άλλωστε, είναι μια από τις ομάδες που στέρησαν βαθμούς στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Το βλέμμα βρίσκεται στον Μάθιους και ίσως εντός της ημέρας γίνει γνωστή η σοβαρότητα του προβλήματός του και αν θα προλάβει ή όχι το προσεχές παιχνίδι.

Autoremarketing

Bet on Alfa