ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΈδωσε χώρο αδικαιολόγητα και το πλήρωσε (A' ημίχρονο)

Έδωσε χώρο αδικαιολόγητα και το πλήρωσε (A’ ημίχρονο)

*Μέγας χορηγός αναμετάδοσης: Novibet | Χορηγός: F&A Car Center | Υποστηρικτής: Πράσινη Κερκίδα

Bet on Alfa

ΟΜΟΝΟΙΑ και Καρμιώτισσα βρίσκονται στο 1-1 στο ‘Α ημίχρονο του αγώνα στο Γ.Σ.Π για την 15η αγωνιστική του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Cyta. H ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε σστο 21ο λεπτό της αναμέτρησης με πλασέ του Μπεζούς από το ύψος του πέναλτι. Κι ένω η ομάδα μας έλεγχε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα, μετά το 30’ ήρθε το μπλακ – αούτ.

Έδωσε χώρο στην Καρμιώτισσα η οποία απείλησε δύο φορές με μακρινά σουτ ενώ η ομάδα των Πολεμιδιών γυρόφερνε την περιοχή μας. Σε μια φάση στο 37ο λεπτό μετά από σέντρα ο Κατσαντώνης με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ένα λεπτό αργότερα έχασαν τεράστια εύκαιρια για να φέρουν τούμπα το παιχνίδι, όμως το πλασέ από το ύψος του πέναλτι πέρασε μόλις έξω.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έβγαλε αντίδραση μετά την ισοφάριση κάτι που πρέπει να κάνει στο δεύτερο ημίχρονο. Να ηρεμήσει και να μπει μέσα να πάρει το παιχνίδι, παίζοντας το ποδόσφαιρο που ξέρει.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Ψάλτης, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Σιπριάνο, Μπασιρού, Κούσουλος, Μπέζους, Λοΐζου, Σεμέδο, Κακουλλής

Στον πάγκο: Κυριακίδης, Κελεπέσιης, Λέτσιακς, Μίλετιτς, Λανγκ, Κασάμα, Φράνσον, Προκοπίου, Ζαχαρίου, Αμού, Σίμιτς, Ανσαριφάρντ

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Ανέστης, Μαλόνε, Χριστοφόρου, Τσουκαλάς, Γκρατινάρου, Κοβάσεβιτς, Νεοφύτου, Σουκ, Ντούμπια, Λουκίλι, Κατσαντώνης

Autoremarketing

Bet on Alfa