ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜεσοαμυντικά δεν περιμένουμε αλλαγές...

Μεσοαμυντικά δεν περιμένουμε αλλαγές…

Το “αιώνιο” ντέρμπι πλησιάζει, η προετοιμασία εντείνεται και ήδη γίνονται οι πρώτες σκέψεις για το αρχικό σχήμα που θα επιλέξει ο Σοφρώνης Αυγουστή, ο οποίος επιστρέφει και στον πάγκο μετά την ποινή που εξέτισε.

Bet on Alfa

Θεωρούμε πως υπάρχουν κάποιες θέσεις “κλειδωμένες” στην ενδεκάδα και που πολύ δύσκολα θα δούμε αλλαγές. Αυτές αφορούν κυρίως τη μεσοαμυντική γραμμή. Στα γκολπόστ ο Φράνσις Ουζόχο δείχνει ικανός να κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι και να συνεισφέρει και αυτός για να έρθει το τρίποντο. Από εκεί και πέρα το δεμένο δίδυμο Νικόλας, Κουλιμπαλί δε θα σπάσει. Στο αριστερό άκρο πιστεύουμε ότι ο ανεβασμένος Σιπριάνο με τα πολλά τρεξήματα δε χάνει τη θέση του. Στο δεξί άκρο ο Ψάλτης δείχνει έτοιμος για την πρόκληση εφόσον ο Μάθιους δεν είναι 100% έτοιμος λόγω τραυματισμού. Στη μεσαία γραμμή υπάρχει ακόμη ένα δίδυμο που δεν σπάει και είναι το Μπασιρού, Κούσουλος.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες θέσεις είναι σε ερωτηματικό, τόσο στη διάταξη όσο και στα πρόσωπα. Πιστεύουμε ότι επιθετικά Μπεζούς, Σεμέδο, Λοίζος και Κακουλλής θα είναι οι επιλογές… όμως κανείς δε μπορεί να γνωρίζει τι έχει στο μυαλό του ο Σοφρώνης και τον οποίο εμπιστευόμαστε απόλυτα.

Autoremarketing

Bet on Alfa