ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜαυρής: «Η OMONOIA χρειάζεται ενίσχυση – Αυτά τα ντέρμπι...

Μαυρής: «Η OMONOIA χρειάζεται ενίσχυση – Αυτά τα ντέρμπι είναι 50-50»

Στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» με τους Άλκη Μπότσο και Ανδρέα Πογιατζή, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Τάκης Μαυρής.

Bet on Alfa

Αναλυτικά:

Για το πρωτάθλημα και το καθήκον της Ομόνοιας: «Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Όποιος υποτιμήσει την οποιαδήποτε ομάδα είδαμε τι γίνεται. Από τη στιγμή που κάποια ομάδα είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί, δεν πρέπει να επαναπαύονται. Το σημαντικό για την Ομόνοια είναι να παίρνει τους 3 βαθμούς».

Για το «αιώνιο» ντέρμπι και το που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα: «Εξαρτάται η κάθε ομάδα πως θα βρεθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι απρόβλεπτο ματς. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Εγώ πιστεύω περισσότερο στον μεσοεπιθετικό τομέα. Δεν είπα ότι υποτιμώ τους παίκτες που παίζουν τώρα. Επιθετικά λέμε πως η Ομόνοια δεν έχει τον γκολτζή αλλά αν το δείτε έχει την καλύτερη επίθεση. Πρέπει να έχει όμως επιλογές ο προπονητής. Το τί χρειάζεται η ομάδα το ξέρουν καλύτερα αυτοί που είναι μέσα».

Για το θέμα στο άσσο: «Προέκυψε θέμα από το πουθενά με τερματοφύλακα. Πρέπει να δουν οι άνθρωποι της ομάδας τι πρέπει να κάνουν. Η ομάδα ξεκινάει από τον τερματοφύλακα. Όταν δεν έχεις τερματοφύλακας, δεν έχεις ομάδα».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι τυχαίο που είναι εκεί. Για το μεθαυριανό ματς όμως είναι ένα ντέρμπι. Αυτά τα ματς είναι 50-50. Σε όποια καλή κατάσταση και να βρίσκονται οι ομάδες αυτά τα ντέρμπι είναι ισορροπημένα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Να τελειώσει και να πάει ο κάθε αγνός φίλαθλος σώος και αβλαβής σπίτι του».

Πως βίωνε ο ίδιος το «αιώνιο» ντέρμπι: «Ζούσα και ανάπνεα για αυτό το παιχνίδι. Όχι μόνο εγώ, και οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ αλλά και της Ομόνοιας».

Autoremarketing

Bet on Alfa