ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜάρης:"Η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει σταθερά βήματα"

Μάρης:”Η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει σταθερά βήματα”

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Δημήτρης Μάρης μίλησε στην Digital TV και την εκπομπή “Στην Κερκίδα” με τον Αντώνη Κατσαρό για το ματς με τον Άρη την Κυριακή στη Λεμεσό.

Bet on Alfa

“Η Ομόνοια κάνει σταθερά βήματα, θα παλέψει για πρωτάθλημα. Είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο δεν υπάρχουν προγνωστικά. Ο καθένας μπορεί να χάσει βαθμούς από τον οποιονδήποτε αυτό είναι το καλό του ποδοσφαίρου ευελπιστούμε να δούμε και στη συνέχεια το ίδιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα”.

Για το Άρης-Ομόνοια;
“Είναι δύσκολο, είναι ένα ντέρμπι. Ο Άρης έχασε και το προηγούμενο παιχνίδι με την Πάφο. Θα κυνηγήσει τους βαθμούς ειδικά στην έδρα του. Τα ντέρμπι δεν έχουν προγνωστικά. Ελπίζω να δούμε ένα καλό και ποδοσφαιρικό παιχνίδι και να κερδίσει η Ομόνοια”.

Η Ομόνοια πάει χωρίς Σεμέδο. Πως το βλέπεις αυτό;
“Η προσφορά του Σεμέδο ήταν καταλυτική σε πάρα πολλά παιχνίδια. Μπορεί να επηρεάσει, σε ένα μικρό βαθμό όμως γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στο Σωφρόνη ο οποίος πιστεύω θα βρει τη λύση και η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στη Λεμεσό. Αυτός που θα τον αντικαταστήσει τον ξέρει μόνο ο προπονητής”.

Σχόλιο για τον Άμο: 
“Έδειξε κάποια στοιχεία θέλω να τον δω ακόμη λίγο. Ξέρει ποδόσφαιρο πρέπει να του δώσουμε χρόνο να τον δούμε για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη”.

Autoremarketing

Bet on Alfa