ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟ κόσμος πίστεψε σε εσάς, και τον απογοητεύσατε! Βγείτε...

Ο κόσμος πίστεψε σε εσάς, και τον απογοητεύσατε! Βγείτε μπροστά ΤΩΡΑ!

Παίρνουμε την σκέψη μας έξι μήνες πριν όταν ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σταύρος Παπασταύρου σε δημοσιογραφική του διάσκεψη ανακοίνωσε την παραίτηση από την Προεδρία λόγω των διαφωνιών του με το Σωματείο. Θυμόμαστε την στήριξη που έλαβε ο κύριος Παπασταύρου από τον κόσμο, και η πίεση που μπήκε στο Σωματείο. Τελικά η συμφωνία ολοκληρώθηκε όπως την ήθελε ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κλείνοντας όλη αύτη την ιστορία με την δέσμευση του ότι θα κάνει την ΟΜΟΝΟΙΑ όπως την οραματίζεται ο κόσμος της.

Bet on Alfa

Σας το λέμε κύριε Παπασταύρου με πάσα βεβαιότητα, πως αύτο που παρακολουθούμε και φέτος (για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο) δεν είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ που οραματίζεται ο κόσμο της. Κι αύτη την φορά δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Δεν θέλουμε να πούμε και να γράψουμε πολλά πράγματα… Υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ομάδα και δεν είναι φετινά. Ο κόσμος άρχισε να ξενερώνει και να χάνει πλήρως την εμπιστοσύνη του. Βγείτε μπροστά κύριε Παπασταύρου και κάντε όσα υποσχεθήκατε το καλοκαίρι. ΣΗΜΕΡΑ όμως! Κερδίστε τον κόσμο με πράξεις και όχι με λόγια, γιατί ίσως αύριο να είναι αργά!

Autoremarketing

Bet on Alfa