ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΈνα είναι το σίγουρο… από timing σκίζουμε!

Ένα είναι το σίγουρο… από timing σκίζουμε!

9 Ιανουαρίου με την προτεραιότητα να πρέπει να είναι στο πως να διορθώσουμε τον κακό προγραμματισμό του καλοκαιριού, εμείς διώχνουμε προπονητή, με αποτέλεσμα να χάνουμε τουλάχιστον άλλες 2 εβδομάδες προγραμματισμού. Να τον κλείσουμε, να έρθει, να εκτιμήσει το ρόστερ και να δώσει και οκ για συγκεκριμένες προσθαφαιρέσεις… Δύο εβδομάδες στο πιο αισιόδοξο σενάριο και με τις υποχρεώσεις να τρέχουν σε μια κρίσιμη στιγμή. Βέβαια η αλλαγή προπονητή είναι και ένα καλό άλλοθι για την ολιγωρία της ομάδας προγραμματισμού των τελευταίων 4ων μηνών τουλάχιστον.

Bet on Alfa

Ξεκαθαρίζουμε, ότι δεν κρίνουμε σωστή η λάθος την απόφαση αποδέσμευσης Αυγουστή. Εκείνο που κρίνουμε λάθος είναι ΞΑΝΑ το timing των αποφάσεων μας. Εκτός και αν θεωρεί κάποιος πως η απόφαση για να φύγει ο Αυγουστή είναι απλά απόρροια των τελευταίων κακών αποτελεσμάτων… Εδώ δώσαμε σε άλλους και άλλους πίστωση με πολύ χειρότερες αγωνιστικές επιδόσεις. Την ίδια ώρα αν δεν είχαμε προκαταρκτικές επαφές με προπονητές ήδη, δε θα δηλώναμε δημόσια ότι μπορεί ακόμη και το Σάββατο να έχουμε στον πάγκο το νέο προπονητή! Αλλά αυτή δεν είναι η ουσία. Εφόσον κρίνεις κύριε Γιάνσον και διοίκηση ότι ο Σοφρώνης είναι ανεπαρκής, τότε έγκαιρα κάνε την αποδέσμευση 1-2 μήνες πριν, να είσαι έτοιμος με το νέο προπονητή, την πρώτη μέρα της μεταγραφικής για να προχωρήσεις και τον προγραμματισμό.

Έχει περιθώρια βελτίωσης το υφιστάμενο ρόστερ; Έχει! Έκανε λάθος στη διαχείριση των 2 τελευταίων ντέρμπι ο Σοφρώνης; Έκανε! Από εκεί και πέρα, ακόμη και ο Γκουαρδιόλα να είναι ο επόμενος προπονητής, η ΟΜΟΝΟΙΑ καίγεται για σέντερ φορ, εξτρέμ, αριστερό μπακ και αν φύγει και ο Λάνγκ (που θα φύγει) και ένα κεντρικό αμυντικό! Όταν λέμε καίγεται δεν εννοούμαι παίκτες του βάθους του ρόστερ, αλλά παίκτες για ενδεκάδα! Το συμπέρασμα αυτό δεν είναι υποκειμενικό. Βλέπεις ποιες ομάδες έχεις να ανταγωνιστείς για τον τίτλο και την πληρότητα και ποιότητα των ρόστερ τους ανά θέση και τότε αν θες να τους ανταγωνιστείς θα πρέπει να έχεις ανάλογη ποιότητα και εσύ! Αλλιώς δεν μπορείς!

Timing… Εκεί ξεκινούν και αρχίζουν τα πλείστα μας προβλήματα! Χάνουμε ακόμη ένα καλοκαίρι ολόκληρο για τα αυτονόητα, καθυστερούμε και στην πρόσληψη Αθλητικού Διευθυντή. Τελευταία μέρα μένουμε χωρίς φορ! Βγαίνουμε μετά στο Total Green στηρίζουμε και επίσημα τον προπονητή και λέμε πως ξέρουμε πλέον το παιχνίδι του Σοφρώνη και σε αυτό θα κτίσουμε τον προγραμματισμό Ιανουαρίου και 9 Ιανουαρίου είναι ήδη παρελθόν… Τα λόγια είναι περιττά!

Autoremarketing

Bet on Alfa