ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΈστω και αργοπορημένα έδειξε πλέον να αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα...

Έστω και αργοπορημένα έδειξε πλέον να αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των στιγμών, αλλά κυρίως σε ποια ομάδα παίζει το πρώτο βιολί!

Δεν σας κρύβουμε πως δεν βλέπαμε με καλό μάτι μέχρι στιγμής τις τοποθετήσεις του Αθλητικού Διεύθυντη της ομάδας μας Γέσπερ Γιάνσον, ειδικά στις δύο μεγάλες συνεντεύξεις που έδωσε στις 08 Αυγούστου 2023, και την πρόσφατη στις 05 Ιανοαρίου 2024.

Bet on Alfa

Σήμερα όμως νιώσαμε πως ο Γέσπερ Γιάνσον, άρχισε να αντιλαμβάνεται σε ποια ομάδα παίζει το πρώτο βιολί και τι πρέπει να κάνει για να την οδηγήσει εκεί που ανήκει. Τουλάχιστον με τα όσα ακούσαμε σήμερα πιστεύουμε ότι άρχισε και ο ίδιος να αντιλαμβάνεται τις λάθος εκτιμήσεις που είχε για την ΟΜΟΝΟΙΑ και γενικά το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Δεν κρύφτηκε και απάντησε εύθεως για το θέμα του Σωφρόνη Αυγουστή, δηλώνοντας πως η τελεσίδικη απόφαση μπορεί να πάρθηκε μετά την ήττα από τον Άρη, όμως υπήρχε μεγάλη απογοήτευση μετά την ήττα από το Αποέλ.Ουσιαστικά μας είπε την αλήθεια ότι ο Σωφρόνης ήταν τελειωμένος μετά το αιώνιο ντέρμπι, και απλά περίμεναν το επόμενο στραβοπάτημα. Και το λέμε αύτο γιατί στο σημείο που φτάσαμε μόνο με την αλήθεια στον κόσμο, μπορεί να αλλάξει το κλίμα.

Ακούσαμε επίσης τον Σουηδό σε πολλές των περιπτώσεων να επικαλείται τα θέλω του κόσμου. Και αύτο είναι σημαντικό. Γράψαμε και χθες πως ο κόσμος δεν κάνει μεταγγραφές, ούτε διώχνει και φέρνει προπονητές. Παρόλα αύτα ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι απαιτητικός. Και όταν η ομάδα του δεν πρωταγωνιστεί, και δεν κυριάρχει στα παιχνίδια της, τότε ΝΑΙ υπάρχει πρόβλημα.

Τέλος επιτελούς ακούσαμε ξεκάθαρα πως η ομάδα θα προχωρήσει σε ενίσχυση. Ποσοτικά μπορεί να μην προσδιορίστηκε το πόσες κινήσεις θα γίνουν, όμως ελπίζουμε να είναι τόσες που θα ανεβάσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ επίπεδο.

Γενικά είδαμε τον κύριο Γιάνσον να απαντά στην σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη εύθεως σε όσα ρωτήθηκε και αύτο μας ικανοποιεί. Πλέον από τα λόγια ήρθε η ώρα όμως να περάσουμε και στις πράξεις. Κι αύτο καλείται να κάνει ο Σουηδός Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας μας. Πλέον η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει για όλους, και ειδικά για τον καθ’ ύλην αρμόδιο για το χτίσιμο και την στελέχωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Κάντε όσα πρέπει για να επσιτρέψει η Βασίλισσα! Για να κερδίσετε ξανά την χαμένη εμπιστοσύνη του πιο μεγάλου σας όπλου. Του πράσινου λαού!

Autoremarketing

Bet on Alfa