ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚλείσε τα αύτια σου λεβέντη μας και συνέχισε να...

Κλείσε τα αύτια σου λεβέντη μας και συνέχισε να δουλεύεις!

Η αγωνιστική άνοδος του Λοϊζού είναι εμφανέστατη τους τελεύταιους μήνες. Το γεγονός ότι ο κόσμος το βλέπει και τον στηρίζει στην ψηφοφορία για τους MVP κάθε εβδομάδα δεν είναι καθόλου τυχαίο. Ο Λοϊζός σήμερα παρέλαβε ακόμη ένα βραβείο την φετινή σεζόν, για την απόδοση του στον αγώνα με την Δόξα.

Bet on Alfa

Είναι ξεκάθαρο πως ο νεαρός άσος της ομάδας μας διανύει ίσως την καλύτερη περίοδο στην συντόμη καριέρα του. Και του αξίζουν πολλά μπράβο! Συχνά – πυκνά ο Λοϊζός έγινε ο σάκκος τους μποξ από πολλούς και μια περιδιάβαση τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την τελεύταια διετία μπορεί να σας πείσει γι’ αυτό. Έκανε λάθη; Σίγουρα! Και ποιος δεν κάνει όμως λάθη, και πόσο μάλλον ένα παιδί σε ηλικία μόλις 20 ετών, με ενθουσιασμό, και αυθεντικότητα.

Δεν θέλουμε να πούμε μεγάλα λόγια. Σε μια περίοδο που το όνομα του παίζει σε πολλά ρεπορτάζ του εξωτερικού, εμείς ως ΟΜΟΝΟΙΑ24 έχουμε να του δώσουμε μόνο μια συμβουλή. Συνέχισε να δουλεύει μικρέ. Κλείσε τα αύτια σου, παίξε την μπάλα που ξέρει στο γήπεδο, τίμα την φανέλα με το τριφύλλι που ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει. και τα υπόλοιπα θα έρθουν στην ώρα τους.

Autoremarketing

Bet on Alfa