ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εδώ για να χαλάει την ρητορική...

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εδώ για να χαλάει την ρητορική μίσους που κάποιοι χτίζουν εδώ και πέντε δεκαέτιες!

Δεν περιμέναμε να αρέσει στους γνωστούς – άγνωστούς το επίσημο ντερμπούτο του 17 χρόνου Τουρκοκύπριου Τασχίν Οζλερ με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, απέναντι στην ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα.

Bet on Alfa

Για εμάς ο Οζλέρ δεν είναι κάτι διαφορετικό από τον Χάμπο, τον Λοίζο, τον Ανδρόνικο… Είναι ένα παιδί δικό μας, ένα Κυπριόπουλο που μας κάνει περήφανους αγωνιζόμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Την ίδια περηφάνεια όταν ντεμπούταρε ο Λοϊζός πριν 4 χρόνια, νιώθουμε και σήμερα για τον Οζλέρ. Ή μόνη διαφορά είναι πως σε μια πατρίδα που για 50 χρόνια περνάει τα πάνδεινα από την κατοχή, τον διαμοιρασμό, και την τοξικότητα στις δύο πλεύρες, ο Τασχίν Οζλέρ είναι εδώ για να μας θυμίσει ότι υπάρχει και η άλλη πλεύρα του νομίσματος. Αύτη της ειρήνης, της συμφιλίωσης, της αδελφικής συνήπαρξης ενός λαού, στην ίδια πατρίδα. Και όπως τον Οζλέρ άλλοι τόσοι δεκάδες Τουρκοκύπριοι που δοκιμάζουν την τύχη τους στις ακαδημίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Και σε όσους δεν αρέσει να βλέπουν αύτα τα παιδιά με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τους γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εδώ για να χαλάει την ρητορική μίσους που κάποιοι χτίζουν εδώ και πέντε δεκαέτιες! Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εδώ για να παλεύει για έναν άλλο κόσμο, πιο όμορφο, κάτι διαφορετικό… Είναι εδώ για να πρεσβεύει την αγάπη, την Ειρήνη και στην συμφιλίωση….Σε όσους “εχθρούς δεν αρέσει ας πιούν ξύδι…Και πάλι σε όσους “δικούς” μας δεν αρέσει απλά έξω της πόρτας!

Autoremarketing

Bet on Alfa