ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟλοκληρώνει ο Κασάμα και επιστρέφει - Περιμένουν αντιπάλους Ουζόχο,Σεμέδο...

Ολοκληρώνει ο Κασάμα και επιστρέφει – Περιμένουν αντιπάλους Ουζόχο,Σεμέδο και Καρίμ

Στην τελεύταια αγωνιστική των ομίλων μπαίνουν οι διοργανώσεις Κόπα Άφρικα και Asian Cup που διεξάγονται αύτες τις ημέρες.

Bet on Alfa

Στο Κόπα Άφρικα, ο Κασάμα ολοκληρώνει αύριο τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα Γουϊνέα Μπισάου και επιστρέφει πίσω στην Κύπρο για να ενσοματωθεί με την ομάδα μας. Η Εθνική ομάδα του Μορέτο αντιμετωπίζει αύριο Δεύτερα την Νιγηρία του Φρανσίς Ουζόχο στην τελεύταια αγωνιστική του ομίλου τους. H Nιγηρία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στην επόμενη φάση, κι έτσι η απουσία και του Φρανσίς παίρνει παράταση.

Όσον αφορά το Πράσινο Ακρωτήρι, την Εθνική στην οποία αγωνίζεται ο Σεμέδο, είναι ήδη προκριμένο στην επόμενη φάση. Την ερχόμενη Τρίτη ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στους ομίλους, αντιμετωπίζοντας την Αίγυπτο και από εκεί και πέρα θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του για την επόμενη φάση.

Στο Asian Cup το Ιράν του Καρίμ Ανσαριφάντ, είναι επίσης προκριμένο στην επόμενη φάση. και δίνει κι αύτο τον τελεύταιο του αγώνα για τους ομίλους την ερχόμενη Τρίτη απέναν στα Η.Α.Ε, περιμένοντας αντίπαλο στα νοκ – άουτ.

Autoremarketing

Bet on Alfa