ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΦωνή Λαού:"Ποια μέτρα και τι ποιες προσπάθειες ; Ο...

Φωνή Λαού:”Ποια μέτρα και τι ποιες προσπάθειες ; Ο Φόβος σας και η ανοχή οδηγούν στο λουκέτο”

Απλά και μόνο ντροπή, παιδάκια να κινδυνεύουν στο γήπεδο , είστε η ντροπή των οπαδών όποιοι και αν είστε απλά δεν έχετε καμία σχέση με οπαδικό σύνολο,  είστε κάποιοι που σας ανέχονται γιατί φοβούνται. 

Bet on Alfa

Τα πράγματα είναι απλά, ΚΟΠ Αθλητικός Δικαστής, Αστυνομία και όλοι οι εμπλεκόμενοι ανεύθυνοι, φοβάστε τρέμετε και δεν θέλετε να πατάξετε την βία.
Κλείστε τα γήπεδα για όλους, πολύ ωραία τιμωρήστε μας όλους, η λογική του παραλόγου κλείστε και τους δρόμους μην έχουμε τροχαία ατυχήματα κλείστε μας στο σπίτι μη φάμε καμιά αδέσποτη σφαίρα και θα είμαστε ασφαλείς.
Τολμάτε να τιμωρήσετε αυτούς που τα κάνουν αποκλείστε Αποέλ Αελ, Απόλλωνα, τιμωρήστε εκείνους να μην έχουν οπαδούς, αφαιρέστε τους βαθμούς κάντε κάτι το οποίο θα τους ταρακουνήσει, τότε ναι θα πάρετε μέτρα.

Κλειστά γήπεδα μόνο για τις ομάδες που παρανομούν. Όλοι με κόσμο, με δύναμη, εσείς όχι, πολύ απλά γιατί δεν το αξίζετε, τολμήστε το, τους φοβάστε εκεί στην ΚΟΠ, γιατί;
Πάντως η Ομόνοια παίρνει μέτρα αποκλείει τους “άτακτους” οπαδούς,   μάλιστα ο Αρχηγός Αστυνομίας το είπε χωρίς να κατονομάσει την ομάδα και διερωτήθηκε γιατί δεν το κάνουν και οι άλλοι. Δεν ξέρουμε Αρχηγέ, ίσως τους θέλουν εκεί ίσως απλά να τους βολεύει αυτή η κατάσταση. Εσείς να μας πείτε που τους καλείτε και σε συσκέψεις.

Σ.Χ 

Autoremarketing

Bet on Alfa