ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑνήμπορη να επιτεθεί και καταδικασμένη στην μοίρα της!

Ανήμπορη να επιτεθεί και καταδικασμένη στην μοίρα της!


*Μέγας χορηγός μετάδοσης: Novibet | Xορηγός μετάδοσης: CablenetSports | Υποστηρικτής: Πράσινη Κερκίδα

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχτηκε άλλη μια ήττα αυτή την φορά από την ΑΕΚ, στην Λάρνακα με 2-1, και πλέον μένει οριστικά εκτός στόχων στο πρωτάθλημα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγήθηκε με γκόλ που πέτυχε ο Φράνσον με κοντινή προβολή νωρίς – νωρίς στον αγώνα. Η Ομάδα μας μπήκε δυνατά και εξαργύρωσε την υπεροχή της.

Μετά το γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε χώρο στην ΑΕΚ, η οποία παρόλο που γυρόφερνε την περιοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, απείλησε μια φορά σοβαρά στο μισάωρο της αναμέτρησης με πλασέ του Λέδες να καταλήγει στο δοκάρι.Στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε χέρι του Μίλετιτς, όμως μετά από παρέμβαση του VAR η απόφαση άλλαξε. Δυστυχώς στην τελεύταια φάση του ημιχρόνου με μακρινό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα κι έστειλε τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο. Ανήμπορη να επιτεθεί και να απειλήσει την ΑΕΚ, και με μοναδικό της στόχο να κρατήσει την ΑΕΚ μακριά από τα καρέ της,ήταν καταδικασμένη στην μοίρα της. Η ομάδα της Λάρνακας βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 70′ με τον πρώτο της σκόρερ, Σολ, μετά από εκτέλεση φάουλ και κοντινή προβολή. Στα εναπομείναντα 20 λεπτά η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπόρεσε να δημιουργήσει την παραμικρή απειλή μπροστά από την εστία της ΑΕΚ,πέραν ενός σουτ του Νικόλα όπου η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Το τελικό σφύριγμα του Δανού διαιτητή την βρίσκει να φεύγει με άλλη μια ήττα.

Μια γνωστή λαϊκή ρίση λέει ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη…Θα την αλλάξουμε κάπως και θα πούμε ένας Χάμπος να τρέχει, και ένας Νικόλας να αναχαιτεί δεν μπορούν να φέρουν την άνοιξη. Αυτά για την αποψινή τραγωδία!

ΑΕΚ: Πίριτς, Ντιουνκού, Λέδες, Τόνγκια (84’Τόμοβιτς), Σολ (84’Λόπες), Φαράζ (67’Γκιούρτσο), Γκαρθία, Μιλίσεβιτς, Πονς (67’Γκάμα – 74’Μάμας), Ρομπέρζ, Ντίμερς.

Στον πάγκο οι: Ερερίν, Τούμπας, Τόμοβιτς, Κάσας, Τρισκόφσκι, Λόπες, Γκάμα, Καπτούμ, Σάντος, Ναούμ, Γκιούρτσο, Μάμας.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μάθιους, Στεπίνσκι (67’Μπάκιτς), Φράνσον, Λέζιακς (81’Αμού), Σίμιτς (32’Κακουλλής), Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μίλετιτς, Χαραλάμπους.

Στον πάγκο οι: Παπαστυλιανού, Κελεπέσιης, Κακουλλής, Μπάκιτς, Ανδρέου, Οζλέρ, Παντελή, Αμού, Προκοπίου.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντιουνκού,Σολ / Μίλετιτς, Κούσουλος.

Διαιτητής: Sundberg Jakob Alexander
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Τεχράνυ Ανδρέας Παρατηρητής:  Νικολαϊδης Χρίστος


Autoremarketing

Bet on Alfa