ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤραγική τοποθέτηση από τον Παπασταύρου!

Τραγική τοποθέτηση από τον Παπασταύρου!

Διαβάσαμε με προσοχή της δηλώσεις του Προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σταύρου Παπασταύρου στην Επιτροπή Νομικών της Βουλής και εκφράζουμε ως ιστοσελίδα την κάθετη μας διαφωνία.

Bet on Alfa

Το να τσουβαλιάζεις και να χαρακτηρίζεις κάποιους Συνδέσμους φιλάθλων ως τρομοκρατικούς οργανισμούς δεν είναι η λύση του προβλήματος αγαπητέ Πρόεδρε. Τα ΣΥ.ΦΙ στην Κύπρο με όσες οπαδικές διαφωνίες και να έχουμε, έχουν την δική τους ιστορία και πριν να τους χαρακτηρίσουμε οφείλουμε πρώτα να ψάξουμε το παρελθόν τους και τι έκαναν για τις ομάδες τους.

Αν μας ρωτάτε γι’ αυτούς που παρυσφρίζουν στους Συνδέσμους Φιλάθλων με σκοπό να εκτονωθούν μέσω των γηπέδων, σας απαντούμε ότι όση εύθυνη έχουν οι συγκεκριμένοι Συνδέσμοι, τόση εύθυνη έχει το κράτος, η πολιτεία και εσείς οι ίδιοι ως ηγέτες των ομάδων. Γιατί ουδέποτε ενδιάφερτηκε κάποιος για την πρόληψη επεισοδίων παρα μόνο όταν αυτά γίνονται, κλαίτε όλοι σας με κροκοδείλια δάκρια.

Εμείς θα περιμέναμε από τον Πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στην επίσημη τοποθέτηση του στην Επιτροπή Νομικών να μιλήσει για αναλγησία του κράτους και της αστυνομίας, για ημίμετρα που εφάρμοσε η Βουλή τα οποία αποδεδειγμένα απέτυχαν, για πρόληψη και παιδεία στα παιδιά μας.

Αν’ αυτού τον ακούσαμε να μιλά για τρομοκράτες….Και το καλύτερο ήταν το καιράσακι στην τούρτα. “Η ΟΜΟΝΟΙΑ τιμώρησε οπαδούς της που έκαναν τέτοιες ενέργειες”. Αγαπητέ Πρόεδρε επέτρεψε μας να σου πούμε ότι το να χαρακτηρίζεις ως τρομοκράτη έναν οπαδό που έριξε ένα χάρτινο ποτήρι στο γήπεδο, ή που είχε εναν διαπλυκτισμό με συνοπαδό του στην κερκίδα είναι τραγικό και απαράδεκτο.

Αν θέλετε να βρείτε πραγματικές λύσεις για τα θέματα της βίας στα γήπεδα κύριε Παπασταύρου, εμπλέξετε στην συζήτηση τους Συνδέσμους Φιλάθλων και δειξτέ τους ότι τους εμπσιτεύεστε παρά να τους χαρακτηρίζετε τρομοκράτες.

Αυτά προς αποφυγήν παραξηγήσεων!

Autoremarketing

Bet on Alfa