ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠερισσότερες επιλογές, αλλά και πάλι ερωτηματικά

Περισσότερες επιλογές, αλλά και πάλι ερωτηματικά

Με περισσότερες επιλογές προετοιμάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ για το ντέρμπι της Παρασκευής με την Ανόρθωση. Ο Ρέχνταλ είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει και πάλι του Κουλιμπαλί, Κακουλλή, που εξέτισαν την ποινή τους, αλλά και τον Σεμέδο που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου στο Κόπα Άφρικα. Ακόμη, διαθέσιμος είναι και ο Χαμάς, ο Σιπριάνο σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, ενώ αποτελεί ερωτηματικό ο Σίμιτς, αλλά και ο Ψάλτης. Δεν υπολογίζονται και πάλι οι Αλιούμ και Μπασιρού.

Bet on Alfa

Οι πιο πάνω επιστροφές δημιουργούν ερωτηματικά για το αρχικό σχήμα που προτίθεται να παρουσιάσει ο Νορβηγός τεχνικός στο ματς της Παρασκευής. Ότι και να λεχθεί είναι παρακινδυνευμένο, από τη στιγμή που πέρα από τη σημερινή θα ακολουθησουν άλλες δύο προπονήσεις για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία.

Αναμένουμε ότι, οι Κουλιμπαλί και Παναγιώτου θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Σιπριάνο ή τον Λέτσιακς να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Δεν αποκλείεται να συνυπάρξουν και οι δύο, με τον Τσέχο να παίζει και πάλι ως εξτρέμ και τον Σεμέδο να κινείται στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Εάν όμως ο τελευταίος προτιμηθεί στη φυσική του θέση, τότε δεξιά να δεν αποκλείεται να διατηρηθεί ο Φράνσον, παρόλο που δεν είναι η θέση του και φάνηκε να δυσκολεύεται αφάνταστα. Είναι και ο Κακουλλής μια πιθανή λύση για δεξιά, πάντοτε εάν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Σίμιτς.

Τα πιο πάνω ίσως ξεκαθαρίσουν μέχρι και την Πέμπτη, όταν θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία και ανακοινωθεί και η αποστολή. Σίγουρα η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει πιο γεμάτη αυτή τη φορά και όποιοι κι αν αγωνιστούν, αναμένουμε πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και κυρίως νέα επιτυχία.

Autoremarketing

Bet on Alfa