ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠαπασταύρου: «Πλέον θα κάνω εγώ την αξιολόγηση, δεν θα...

Παπασταύρου: «Πλέον θα κάνω εγώ την αξιολόγηση, δεν θα περιμένω από άλλους»  

Στην συνέντευξη που παραχώρησε και δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παραδέχθηκε πως τα τελευταία τρία χρόνια απέτυχαν ως διοίκηση. Σημειώνει πως πλέον θα αξιολογεί ο ίδιος τη δουλειά τους καθενός και θα κρίνει ποιος κάνει σωστά τη δουλειά του και ποιος όχι.

Bet on Alfa

Οι σχετικές δηλώσεις

Θέλω να σας ρωτήσω, επειδή πολλά έχουν λεχθεί και για τις ευθύνες για τον Σίμο, για τον Δημήτρη Γρηγόρη. Τους κατηγορούν πολλά και διάφορα ότι εμπλέκονται στα θέματα προγραμματισμού. Ποια είναι η δική σας απάντηση;

Όταν κοιτάξουμε τα τελευταία τρία χρόνια, σε γενικές γραμμές αποτύχαμε. Δεν είναι μυστικό. Εντάξει, πήραμε δύο κύπελλα, πήγαμε Ευρώπη, δεν ήταν τελείως αποτυχημένες οι δύο σεζόν, να μην βάλω την φετινή γιατί ακόμα δεν τελείωσε, αλλά μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά για να μην είμαστε στην 6-7η θέση και εκτός πρωταθλητισμού. Όλοι μας έχουμε ευθύνη και όλοι θα αξιολογηθούν. Θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε να πάρουμε κάποιες αποφάσεις, αλλά θα συνεχίσουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές σε γενικές γραμμές για να βελτιωθεί η κατάσταση που υπάρχει στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αυτές τις αποφάσεις ποιοι θα τις πάρουν για το μέλλον; Για τις αλλαγές που θα γίνουν ποιοι θα είναι αυτοί που θα πάρουν τις αποφάσεις;

Εγώ. Ξεκινήσαμε ήδη και πήρα κάποιες αποφάσεις. Ξεκίνησα. Μία από αυτές – και το ξέρει όλο το προσωπικό – είναι ότι ξεκίνησα να είμαι παραπάνω εμπλεκόμενος στην καθημερινή δουλειά, στις καθημερινές ευθύνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όλοι ξεκίνησαν να κάνουν report κοντά μου. Ξεκινήσαμε από την περασμένη Πέμπτη και έχω εβδομαδιαίες συναντήσεις με όλους τους μάνατζερς. Θα έχω περισσότερη εμπλοκή στις καθημερινές διεργασίες.

Πώς και το αποφασίσατε αυτό;

Για πολλούς λόγους. Όπως είπατε, δεν νιώθω ότι οι τελευταίες χρονιές πήγαν καλά και θέλω να δω από πρώτο χέρι εγώ τι μπορώ να κάνω προσωπικά, να βελτιώσουμε τις πιθανότητες να έχουμε παραπάνω επιτυχίες. Δε σημαίνει ότι θα το πετύχω, αλλά τουλάχιστον θέλω να ξέρω ότι έκανα ότι μπορούσα εγώ προσωπικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Είναι αυτές οι αλλαγές που μας είπε ο υπεύθυνος επικοινωνίας, ο Αντρέας Δημητρίου, ότι θα γίνουν εσωτερικά;

Ναι, είναι μία από αυτές, ναι.

Αν δεν με απατά η μνήμη μου μας είπε ότι και στο Ηλίας Πούλλος θα γίνουν κάποιες αλλαγές;

Θα γίνουν γενικά σε όλο τον οργανισμό. Θα αλλάξουμε. Για να ξεκαθαρίσω, δεν είναι αλλαγές προσώπων, είναι αλλαγές καθηκόντων, διαδικασιών, είναι όλα αυτά που τώρα που είμαι πιο αναμεμειγμένος στα καθημερινά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα αλλάξουμε με τον τρόπο που δουλεύουμε γενικά σε όλα τα επίπεδα και όλοι οι άνθρωποι θα είναι πιο υπεύθυνοι στις θέσεις τους. Θα υπάρχει παραπάνω ευθύνη από τον καθένα που δουλεύει στον οργανισμό ΟΜΟΝΟΙΑ και έτσι θα κρίνονται όλοι ανάλογα με το τι κάνουν ή τι δεν κάνουν.

Λέχθηκε πολλές φορές ότι όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι υπό συνεχή αξιολόγηση. Θεωρείτε ότι ενδεχομένως με κάποιους να ήσασταν πιο αυστηρός και με άλλους όχι τόσο σε αυτή την αξιολόγηση, γενικά τα χρόνια που είστε στην ΟΜΟΝΟΙΑ;

Μπορεί, δεν ξέρω, μπορεί, αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά θα την κάνω εγώ προσωπικά την αξιολόγηση, δεν θα περιμένω από άλλους να μου πουν και έτσι θα κρίνω αν πράγματι αυτοί που είναι εδώ ή αυτοί που έφυγαν τους άξιζε να φύγουν ή αυτοί που είναι εδώ τους αξίζει να είναι εδώ.

Για να το ξεκαθαρίζουμε, για τον κύριο Γρηγόργη και τον κύριο Ταραπουλούζη, οι οποίοι δέχονται πάρα πολύ κριτική καθημερινά, θα αλλάξει κάτι στα καθήκοντα τους, στον τρόπο που δουλεύουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ;

Αυτά θα είναι κάποια εσωτερικά θέματα που αν υπάρχουν αλλαγές και όταν υπάρχουν, θα ανακοινωθούν για να ξέρει ο κόσμος τι αλλάζει.

Autoremarketing

Bet on Alfa