ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΛογικό να ψάχνεται... παράλογες όμως οι επιλογές και διαχείριση

Λογικό να ψάχνεται… παράλογες όμως οι επιλογές και διαχείριση

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Τσέντιλ Ρέικνταλ στη διάσκεψη τύπου μετά το παιχνίδι με Οθέλλο παραδέχθηκε πως ακόμη ψάχνει τη σωστή φόρμουλα για να αμύνεται και να επιτίθεται σωστά η ομάδα. Βεβαίως και δεν αναμέναμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ο Ρέικνταλ να μπορέσει να βγάλει το 100% της ομάδας, όμως υπάρχουν σημεία που δεν μπορούν νε αξηγηθούν ποδοσφαιρικά. Την ίδια ώρα μας γεννούνται και πάρα πολλές απορίες.

Bet on Alfa

Ας μας εξηγήσει ο Νορβηγός ποια είναι η εμμονή να έχουμε 3 αριστερούς μπακ διαθέσιμους στο ρόστερ και να βαφτίζεται ο Νικόλας αριστερός μπακ. Την ίδια ώρα που είναι εξαφανισμένος ο Μορέτο Κασσάμα. Ο Χάμπος έβγαλε ένα ημίχρονο τραυματίας στο Δασάκι και χθες από τα πρώτα 15 λεπτά είχε ενοχλήσεις. Επίσης ο Ανδρόνικος Κακουλλής δεν μπορεί να γίνει δεξί εξτρέμ και επίσης αυτό θα έπρεπε να το είχε διαπιστώσει ο προπονητής.

Υπάρχουν και άλλα, όμως δεν χρειάζεται να μακρυγορήρουμε. Δεν μπορούμε να βρούμε ποδοσφαιρική λογική σε αυτές τις αποφάσεις του Ρέικνταλ και φοβόμαστε αρκετά για το πως θα προετοιμαστεί η ομάδα για μια σειρά από 10 ντέρμπι στα playoff.

Autoremarketing

Bet on Alfa