ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠαλαίμαχοι: "Πιστεύουμε ότι ο πρόεδρος δείχνει την αποφασιστικότητά του"

Παλαίμαχοι: “Πιστεύουμε ότι ο πρόεδρος δείχνει την αποφασιστικότητά του”

Ανακοίνωση από το Δ.Σ Παλαιμάχων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Bet on Alfa

“To Δ.Σ Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας θέλει να απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας για να εκφράσει τη θέση του σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα μας.

Αγαπητοί φίλοι, αναγνωρίζουμε ότι η αγωνιστική πορεία της ομάδας μας τα τελευταία τρία χρόνια – έστω και αν έχουν μεσολαβήσει δύο κατακτήσεις κυπέλλων και συμμετοχή σε ευρωπαικούς ομίλους- δεν είναι αυτή που θέλαμε και που προσδοκούσαμε και σίγουρα όχι αυτή που θα άξιζε σε μια μεγάλη ομάδα όπως η δική μας.
Όλοι ξέρουμε ότι γι΄αυτή την αποτυχία έχουν γίνει λάθη. Λάθη τα οποία ο πρόεδρος της ομάδας έχει αναγνωρίσει στην τελευταία του δημόσια επικοινωνία με τον κόσμο της ομάδας.
Πιστεύουμε ότι ο πρόεδρος μέσα από τα λόγια και το ύφος με τα οποία έχει μιλήσει, δείχνει την αποφασιστικότητά του για να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε αυτά που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και δεν έχουν επιτρέψει στην ομάδα να κυνηγήσει ψηλούς στόχους, θα διορθωθούν. Ήδη βλέπουμε κάποιες αποφασιστικές κινήσεις.
Δεν πρέπει να μας διαφεύγει όμως ότι η ομάδα μας παρά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, εξακολουθεί να είναι σε θέση να διεκδικά ουσιαστικό όφελος από τη φετινή χρονιά. Οι ευρωπαικές θέσεις και το κύπελλο είναι στόχοι τους οποίους η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει.
Σ΄αυτή την προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα, ΕΜΕΙΣ οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ -παρά την απογοήτευσή μας- μπορούμε και επιβάλλεται να είμαστε συμπαραστάτες και υποστηρικτές.
Άς αποδείξουμε ξανά σε όλους ότι οι οπαδοί αυτής της μεγάλης ομάδας είναι το στήριγμα και η δύναμή της και ποτέ δεν θα την αφήσουν να πορευτεί μόνη.
Η ένδοξη ιστορία αυτής της ομάδας, δεν έχει γραφτεί μόνο από τις προσπάθειες των εκάστοτε Διοικήσεων και των εκάστοτε Ποδοσφαιριστών της. ΚΥΡΙΩΣ έχει γραφτεί από την αγάπη, την αφοσίωση και την πίστη αυτού του τεράστιου σε όγκο αλλά και σε ψυχή κόσμου.
Σας καλούμε όλους, μαζί ενωμένοι, να δώσουμε στην ομάδα τη βοήθεια που χρειάζεται για την συνέχεια αλλά και στην Διοίκηση την ευκαιρία να μπορέσει να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε η ομάδα να μπορεί να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες αλλά και στις απαιτήσεις του κόσμου της αλλά και της ΙΣΤΟΡΙΑΣ της.”

Autoremarketing

Bet on Alfa