ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΈκανε το καθήκον της, τώρα μόνο ντέρμπι

Έκανε το καθήκον της, τώρα μόνο ντέρμπι

Το καθήκον της έκανε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο μονό παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΖ, σφραγίζοντας άνετα και νωρίς το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της, αλλά και την αλλαγή που έχει επιφέρει με την έλευσή του ο Γιάννης Αναστασίου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με τα νικηφόρα αποτελέσματα, παίζοντας ορθολογικά, χτίζει δυναμική, χαρακτήρα και νοοτροπία για τα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν.

Bet on Alfa

Πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να δώσει εννιά συνεχόμενα ντέρμπι για το πρωτάθλημα, δύο για το κύπελλο, με την προσδοκία να γίνουν τρία με τον τελικό που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει το τρόπαιο για τρίτη διαδοχική σεζόν. Μέσα από το πρωτάθλημα θα θελήσει να είναι στην πρώτη τριάδα και μέσω του κυπέλλου, τροπαιούχος, δηλώνοντας παρούσα για άλλη μια σεζόν στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

«Έχουμε δουλειά να κάνουμε. Είχαμε καλά διαστήματα, αλλά κάναμε κάποια αβίαστα λάθη και βάλαμε τους εαυτούς μας σε δύσκολη θέση» είπε ανάμεσα σε άλλα ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου. Δείχνει απαιτητικός και θέλει να αλλάξει πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας. Η σταθερότητα, για την οποία έκανε και πάλι αναφορά, είναι το βασικό ζητούμενο για τον Ελλαδίτη, τόσο σε αγωνιστική παρουσία όσο και σε αποτελέσματα.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ η προσοχή επικεντρώθηκε με το τέλος του χθεσινού αγώνα στο ντέρμπι της Δευτέρας με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Είναι μια σειρά από αγώνες στο ΓΣΠ. «Δεν θα είναι εύκολο να παίζουν εναντίον μας οι αντίπαλοι» είπε και χθες ο Αναστασίου.

Autoremarketing

Bet on Alfa