ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΖητούμενο η σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα

Ζητούμενο η σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα

Εντείνει την προετοιμασία της η ΟΜΟΝΟΙΑ για το επικείμενο ντέρμπι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ, τη Δευτέρα στις 20:30. Ένα παιχνίδι που επιβάλλεται να κερδίσει για να θέσει νοκ άουτ την αντίπαλό της στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης, αλλά και για να κάνει άλμα για τα πιο ψηλά. Να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να ανυψώσει ακόμη περισσότερο το ηθικό της.

Bet on Alfa

Αυτό που επιζητεί η ΟΜΟΝΟΙΑ μέσα από καλές εμφανίσεις και επιτυχίες, είναι την σταθερότητα. Και αυτή επιβάλλεται σε όλα τα επίπεδα και εκτός του αγωνιστικού. Να μπορεί ο κόσμος να πηγαίνει στο γήπεδο με αισιοδοξία, να φεύγει με χαμόγελο, να μπορεί η διοίκηση σε συνεργασία με τους ανθρώπους που προσέλαβε να χτίσει για το μέλλον.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει αποφασισμένη για να δημιουργήσει στέρεες βάσεις για τη συνέχεια και πετυχαίνοντας φέτος τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη, αλλά και της κατάκτησης του κυπέλλου για τρίτη διαδοχική σεζόν, θα μπορέσει σε κλίμα ευφορίας να το κάνει πιο εύκολα και καλύτερα. Γι’ αυτό και ο Γιάννης Αναστασίου προσπαθεί να πάρει το μάξιμουμ από τους παίκτες του, να παίζουν καλά και να νικούν.

Ενδέχεται στο ματς της Δευτέρας, εάν τελικά συμπεριληφθούν στην αποστολή και οι Μπασιρού, Σίμιτς, να πάει γεμάτη. Θα είναι εκτός μόνο ο Λάνγκ, λόγω καρτών. 

Autoremarketing

Bet on Alfa