ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟ Αναστασίου για να τριτώσει το καλό και η...

Ο Αναστασίου για να τριτώσει το καλό και η ΟΜΟΝΟΙΑ για νέα αναρρίχηση

Προ των πυλών για την ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται το ντέρμπι με την Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί αύριο στις 20:30 στο ΓΣΠ. Είναι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει αρχίσει ιδανικά την προσπάθειά της στη β’ φάση, με το «διπλό» επί του Άρη.

Bet on Alfa

Θα θελήσει αύριο να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, αφήνοντας εκτός διεκδίκησης της τρίτης θέσης την Ανόρθωση, αλλά κυρίως για να συνεχίσει την αναρρίχηση για τα πιο ψηλά. Άλλωστε θα χαθούν βαθμοί στα άλλα δύο παιχνίδι του πρώτου ομίλου, απ’ όπου κι αν θα είναι αυτοί, άρα θα βγει κερδισμένη με νίκη. Με αυτό τον τρόπο θα συνεχίσει την προσπάθεια παρουσίας της στην πρώτη τριάδα.

Παράλληλα, ο Γιάννης Αναστασίου από την πλευρά του, πέρα της δικής του προσπάθειας να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε υλοποίηση των στόχων της, θα θελήσει να τριτώσει το καλό για τον ίδιο στον πάγκο. Πανηγύρισε απέναντι σε Άρη και ΑΕΖ, για το κύπελλο, θέλει να το κάνει και επί της Ανόρθωσης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα θελήσει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ. Διατηρεί ένα αήττητο σερί έξι αγώνων, με απολογισμό πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Μαζί με τον κόσμο της θα επιδιώξει να το διευρύνει με νέα νίκη και να εδραιώσει την αυτοπεποίθησή της για τη συνέχεια. τα αγωνιστικά δεδομένα είναι ευχάριστα, καθώς εκτός απροόπτου επιστρέφουν στην αποστολή η Σίμιτς και Μπασιρού. Μόνο ο Λανγκ θα είναι εκτός λόγω καρτών.

Autoremarketing

Bet on Alfa