ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑναστασίου: «Σιγά σιγά το πιστεύουν τα παιδιά και το...

Αναστασίου: «Σιγά σιγά το πιστεύουν τα παιδιά και το απολαμβάνουν» (Βίντεο)

*Μέγας χορηγός μετάδοσης: Novibet | Xορηγός μετάδοσης: CablenetSports | Υποστηρικτής: Πράσινη Κερκίδα

Bet on Alfa

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση και τη νίκη με 2-1:

“Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που θεωρώ είναι αρκετά ποιοτική και κυρίως επικίνδυνη και παρά το γεγονός ότι είχε ένα κακό αποτέλεσμα στο Κύπελλο με τον Άρη εντούτοις στο ξεκίνημα των play-off έδειξε να έιναι μία καλή ομάδα και επικίνδυνη. Οπόταν ήταν σημαντικό για εμάς να έχουμε πειθαρχία στο παιχνίδι μας. Πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα στα πράγματα που κάνουμε στο παιχνίδι. Σιγά σιγά φαίνεται ότι τα παιδιά το πιστεύουν αλλά κυρίως το απολαμβάνουν, κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια όλοι τους. Γίνονται κάποια λάθη όμως όλοι είναι θετικοί στα λάθη με αλληλοβοήθειες με καλό πνεύμα αγωνιστικό.

Δεν απειληθήκαμε από την Ανόρθωση και διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι με δύο υπέροχα γκολ. Κάναμε 3 πολύ καλά παιχνίδια αυτή τη βδομάδα όμως αυτά τελείωσαν και πρέπει να δούμε τώρα τη συνέχεια. Όλη μας η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι του Σαββάτου πλέον.

Δουλεύουμε στην τακτική για να μπορούμε να κάνουμε σωστά πράγματα στο γήπεδο. Έβλεπα τα παιχνίδια της ομάδας από Ελλάδα και αυτό που έβλεπα ήταν ναι μεν διάθεση αλλά χωρίς κατεύθυνση. Πολλές φορές σπαταλούσαμε την όρεξη και τη διάθεση σε λάθος σημεία. προσπάθησα να δώσω μια κατεύθυνση τακτικα. Στην ψυχολογία προσπαθώ να δίνω ότι όλοι είναι σημαντικοί ο καθένας από τη θέση του να κάνει το καλύτερο δυνατό και ότι πάνω από όλους είναι η ομάδα. Όποιος έχει πρόβλημα η πόρτα του γραφείου μου είναι ανοικτή, αλλά από τη στιγμή που πατάνε στο γήπεδο είτε σε προπόνηση είτε σε παιχνίδι να δίνουν το 100% πρώτα για τους εαυτούς τους και μετά για την ομάδα και τα υπόλοιπα έρχονται. Νομίζω ότι το απολαμβάνουν και αυτό το εκλαμβάνω. Βάλαμε πίεση τα τελευταία λεπτά τόσο προχθές όσο και σήμερα γενικά όμως η συμπεριφορά τους ήταν άριστη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια αλλά μέχρι σήμερα και μέχρι τώρα, γιατί από αύριο θα πέσει βούρτουλας και φάπες για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Όσο για το Μπεζούς, είναι ένας παίκτης ποιοτικός, έχει αυτό το απρόβλεπτο ιδιαίτερα στο επιθετικό τρίτο μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα. Το σημαντικό είναι να πιστέψει περισσότερο στον εαυτό του και να κινείται σε χώρους που πιστεύει ο ίδιος ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνος. Είχε μια διαφορετική προσέγγιση πως όποτε αγγίξω την μπάλα είμαι σημαντικός, του έδωσα να καταλάβει πως δεν έχω πρόβλημα να ακουμπάς την μπάλα αλλά να ακουμπάς την μπάλα σε μέρη που πρέπει. Είναι σημαντικό να κινείται στους χώρους που απαιτεί η θέση του και η ομάδα στο τακτικό μας πλάνο. Στα τελευταία παιχνίδια ήταν πολύ καλός τακτικά και δείχνει ότι παιχνίδιι μεκ παιχνίδι μπορεί να γίνεται καλύτερος. Σήμερα ήταν άτυχος με 3 δοκάρια και στο επόμενο παιχνίδι μπορεί να είναι πιο τυχερός”

Autoremarketing

Bet on Alfa