ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣαββίδης:"Αν έχει αλλάξει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι επειδή όλοι έχουν...

Σαββίδης:”Αν έχει αλλάξει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι επειδή όλοι έχουν πάρει το μήνυμα”

Ο παλαίμαχος άσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Γιώργος Σαββίδης μίλησε στην Digital TV και την εκπομπή “Στην Κερκίδα” με τον Άρη Κυριάκου, για την πορεία της ομάδας μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσης.

Bet on Alfa

“Aυτή η εικόνα που βγάζει τώρα η Ομόνοια είναι μέσα από τις αποφάσεις του προέδρου οι οποίες έδωσαν σε όλον το περιβάλλον της ομάδας, ότι τα πράγματα…, πρέπει να σοβαρευτούν, να γίνουν επαναγγελματικά και ο καθ’ ένας ν’ αναλάβει τις ευθύνες του και ότι εγώ θα είμαι εδώ θ’ αξιολογώ και θα παίρνω αποφάσεις”.

“Μέσα από τις αποφάσεις που πήρε τελευταία δείχνει ξεκάθαρα ότι πλέον είναι όλοι υπό την κρίσην του. Αυτό το μήνυμα το έπιασαν όλοι. Με την αλλαγή και την διάθεση και τη θέληση, για καλύτερη συνέχεια και για να σωθεί η χρονιά μέσα από την συνολική προσπάθεια”.

“Γίνεται μια προσπάθεια από όλους για να φέρουν την Ομόνοια εκεί που πραγματικά αξίζει και ίσως να μπορεί να το πετύχει μέχρι το τέλος. Αν έχει αλλάξει η Ομόνοια είναι επειδή όλοι έχουν πάρει το μήνυμα. Το ταβάνι μπορεί να ξεφύγει όταν οι παίκτες έχουν θέληση και διάθεση, για να κερδίσουν αυτά που έβαλαν ως στόχο. Μπορεί να είναι Ευρώπη σίγουρα…και με κάποιες συγκυρίες να γίνει και το θαύμα”.

Autoremarketing

Bet on Alfa