ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜε τέτοιες εμφανίσεις βάζει και τον κόσμο στο παιχνίδι

Με τέτοιες εμφανίσεις βάζει και τον κόσμο στο παιχνίδι

Η ΟΜΟΝΟΙΑ απέναντι στην Ανόρθωση άρεσε! Στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν ανώτερη και το 2-1 είναι πολύ μικρό για να αντικατοπτρίσει την εμφάνισή της. Τρία δοκάρια κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες, με το σκορ να μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο. Όμως, όλα καλά και πάμε για το επόμενο. Ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ το Σάββατο και στόχος νέα νίκη, αλλά και γεμάτο ΓΣΠ.

Bet on Alfa

Με την εμφάνισή της χθες, η ΟΜΟΝΟΙΑ έβαλε στο παιχνίδι και τον κόσμο της. Ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτική η εξέδρα, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την ικανοποίησή της γι’ αυτό που έβλεπε. Υπήρξαν στιγμές που ξεσηκώθηκε ο κόσμος, χειροκρότησε και αποθέωσε. Δείγμα ότι, ξέρει να εκτιμά την προσπάθεια και τη θέληση των παικτών.

Με ανάλογες εμφανίσεις και τον κόσμο σύμμαχο, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί για πιο ψηλά. Ο Αναστασίου έκανε τα απαραίτητα, δούλεψε τακτικά και ψυχολογικά και η ομάδα ανέβασε τα στάνταρ της απόδοσής της. Με σταθερότητα, μπορεί να διακριθεί και να υλοποιήσει τους στόχους της.

Για την ώρα το μυαλό είναι στο ματς του Σαββάτου. Επιστρέφει και ο Λανγκ και εφόσον η προετοιμασία εξελιχθεί ομαλά, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει κομπλέ σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι που με νίκη θα την οδηγήσει πιο ψηλά. Το σύνθημα του Αναστασίου από την πρώτη ημέρα: «Όλα για την ομάδα», υλοποιείται, φαίνεται ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο.

Autoremarketing

Bet on Alfa