ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟλοκληρωμένη εμφάνιση - Ο κάθε παίκτης πλέον έχει τον...

Ολοκληρωμένη εμφάνιση – Ο κάθε παίκτης πλέον έχει τον ρόλο του!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες δεν κέρδισε απλά τους 3 πολύτιμους βαθμούς αλλά έδειξε ότι υπάρχει βελτίωση σε όλα τα επίπεδα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Bet on Alfa

Η έλευση του Γιάννη Αναστασίου επανέφερε την λογική στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο κάθε παίκτης στην θέση του, ο κάθε παίκτης τον ρόλο του, μακριά από άσκοπα τρεξίματα, λάθος τοποθετήσεις και πράγματα ανούσια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ απέναντι στην Ανόρθωση ήταν καταιγιστική, κάνοντας ουσιαστικά τα βασικά, και αποδεικνύοντας πόσο αδίκησε τον εαυτό της κυρίως το προηγούμενο δίμηνο.

Χθες είδαμε τους Σεμέδο και Αλιούμ να έχουν πολλές επιστροφές στο παιχνίδι τους, είδαμε τον Μπεζούς να έχει ρόλο στο ομαδικό παιχνίδι, είδαμε τους Κούσουλο και Χάμπο να κρατούν δυνάμεις, είδαμε κάθε παίκτη που αγωνίστηκε να παίζει και για τον συμπαίκτη του.

Σίγουρα ο Γιάννης Αναστασίου, ούτε μάγος είναι, ούτε θαύματα κάνει! Ο Ελλάδιτης έκανε τα βασικά: Ανέβασε την ψυχολογία δείχνοντας στους ποδοσφαιριστές ότι πιστεύει σε αυτούς, και τους έδωσε τον σωστό ρόλο μέσα στο παιχνίδι, καθοδηγώντας τους τι ακριβώς θέλει από τον καθένα μέσα στο γήπεδο.

Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ γυρίζει σελίδα και επικεντρώνεται στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Σε ένα κατάμεστο Γ.Σ.Π οι ποδοσφαιριστές μας θα τα δώσουν όλα για να συνεχίσει η ομάδα να ανεβαίνει, τόσο βαθμολογικά, όσο και αγωνιστικά.

Autoremarketing

Bet on Alfa