ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣτα πιο μεγάλα θέλω κάνει πίσω...

Στα πιο μεγάλα θέλω κάνει πίσω…

*Μέγας χορηγός μετάδοσης: Novibet | Xορηγός μετάδοσης: CablenetSports | Υποστηρικτής: Πράσινη Κερκίδα

Bet on Alfa

Την ήττα με 0-1 δέχτηκε η ομάδα μας σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ, στο Γ.Σ.Π, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA. Σε ένα κακό δημιουργικά ενενηντάλεπτο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, η ομάδα μας δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να επιβληθεί και να δημιούργησει θέματα στην ομάδα της Λάρνακας.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η μόνη φάση που μπόρει να καταγραφεί ως εύκαιρια για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο απόψινο ντέρμπι είναι μια κεφαλιά του Σεμέδο στο πρώτο ημίχρονο, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Φυσικά ούτε και η ΑΕΚ έφτιαξε πολλές εύκαιριες, παρόλα αυτά σε μια φάση αδράνειας στην άμυνας μας ο Λόπες βρέθηκε αμαρκάριστος, σκόραρε και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Γενικά η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε και φυσιολογικά δέχτηκε την ήττα, που αποτελεί πισωγύρισμα, καθώς έχασε έδαφος για την διεκδικήση της 3ης θέσης που εξασφαλίζει Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σεμέδο (70′ Σιπριάνο), Αλιούμ, Στεπίνσκι ( 89′ Κακουλλής), Παναγιώτου (89′ Κασάμα), Κούσουλος, Χαμάς, Χαραλάμπους (70′ Μπάκιτς), Μπέζους.

Στον πάγκο οι Ουζόχο, Ψάλτης, Κασάμα, Κακουλλής, Φράνσον, Λέτσιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Λανγκ, Μίλετιτς.

ΑΕΚ: Πίριτς, Ντιουνκού, Λέδες, Τόνγκια, Λόπες (83′ Ναούμ), Γκαρθία, Μιλίτσεβιτς, Γκάμα (62′ Σολ), Πονς, Σάντος (46′ Φαράζ), Ρομπέρζ.

Στον πάγκο οι Ερερίν, Τούμπας, Τόμοβιτς, Κάσας, Τρισκόφσκι, Καπτούμ, Ντάνι, Σάντσες, Ντίμερς.

Διαιτητής: Simovic Novak
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
VAR: Putros Sandi Dhia Jirjis
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής: Νικολάου Γιώργος

Autoremarketing

Bet on Alfa