ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑνδρονίκου: «Τεράστια ομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ, στο DNA της να...

Ανδρονίκου: «Τεράστια ομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ, στο DNA της να επανέρχεται»

Ο προπονητής Νίκος Ανδρονίκου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Δοκάρι και Μέσα», με τον Βασίλη Τσιρόπουλο και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Bet on Alfa

Όσα ανέφερε ο Κύπριος προπονητής:

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ό,τι κι αν συμβεί είναι μια τεράστια ομάδα λόγω του κόσμου και της ιστορίας της, έχει το DNA που την βοηθά να επανέρχεται. Εκεί που δεν έχουν πετύχει είναι στο ότι έχουν συχνές αλλαγές προπονητών και τεχνικών διευθυντών»

Για το ότι είναι δύσκολο να πετύχει κάποιος προπονητής στην Κύπρο με διαφορετική κουλτούρα και προσέγγιση στο ποδόσφαιρο όπως για παράδειγμα το Σκανδιναβικό (πχ Ρέιχταλ) και όμως  ο Μπεργκ τα κατάφερε:

«Υπάρχει μια διαφορά. Είχε συνεργασία με έναν άνθρωπο που ήξερε το dna της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τον Νεόφυτο Λάρκου. Έπαιξε ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, δούλεψε στις Εθνικές και ξέρει το κυπριακό ποδόσφαιρο»

Για την σημασία των επιλογών του τεχνικού διευθυντή:

«Θα χρειαστέι να φέρει τους ποδοσφαιρστές που θέλει ο προπονητής για να παίξει το σύτημα που θέλει να αγωνίζεται. Ο Λάρκου είχε πετύχει τους παίκτες και σαν προπονητής και σαν τεχνικός διευθυντής. Έχει μάτι, παίρνει ευθύνες και αυτό είναι πολύ σημαντικό»

Autoremarketing

Bet on Alfa