ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤο πιο δυνατό τεστ χαρακτήρα

Το πιο δυνατό τεστ χαρακτήρα

Πάντοτε ένα ντέρμπι απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, όποια κι αν είναι τα βαθμολογικά δεδομένα και από τις δύο πλευρές, προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον. Πόσο μάλλον στην προκειμένη περίπτωση, που η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει άμεση επάνοδο στις επιτυχίες, σ’ ένα ματς που κρίνεται κομβικό στην προσπάθειά της για διασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Bet on Alfa

Το γεγονός, λοιπόν, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ προέρχεται από ανεπιτυχές αποτέλεσμα και «καίγεται» για το τρίποντο αφού μόνο έτσι θα διατηρήσει ελπίδες για την τρίτη θέση, ενώ θα παίξει χωρίς τον κόσμο της, αποτελεί ένα δυνατό τεστ χαρακτήρα. Οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλούνται να δείξουν πέρα από δυνατότητες και από τι μέταλλο είναι φτιαγμένοι. Να αγνοήσουν τι προηγήθηκε, να αγνοήσουν την παρουσία του κόσμου του αντιπάλου και να έχουν κατά νου ότι πρέπει να κερδίσουν για 1948 λόγους. Για τον κόσμο, τη φανέλα που φορούν και την ιστορία του Συλλόγου.

Η τακτική του Γιάννη Αναστασίου έχει μεγάλο ρόλο να διαδραματίσει στην προσπάθεια για επιτυχία, συν η θέληση και το πάθος των παικτών. Ο Ελλαδίτης τεχνικός καλείται να κερδίσει τη μάχη του πάγκου, όποια κι αν είναι η τακτική που θα θελήσει να ακολουθήσει. Γνωρίζει τα ατού, αλλά και τα τρωτά σημεία του αντιπάλου. Αυτό που στο τέλος της ημέρας θα μετρήσει είναι οι βαθμοί και όχι αν η ΟΜΟΝΟΙΑ έθελξε με την παρουσία της.

Η προετοιμασία βρίσκεται στα φόρτε της. Ο Σεμέδο δεν υπολογίζεται, με τον Σίμιτς να μοιάζει ως ο επικρατέστερος να καλύψει το κενό του. Σημασία έχει αυτοί που θα κληθούν να αγωνιστούν, είτε πάρουν φανέλα βασικού είτε περάσουν ως αλλαγή, να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Autoremarketing

Bet on Alfa