ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΦωνή Λαού: "Η ΚOΠ, το πρόγραμμα και τα δύο...

Φωνή Λαού: “Η ΚOΠ, το πρόγραμμα και τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά”

1.Η ΚΟΠ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ, ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ. ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Bet on Alfa

2.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΩΝ.

3.Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΑΦΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ 4 ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΕΛ -ΑΡΗΣ.

ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΑΦΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΦΟΣ- ΑΠΟΕΛ. ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Η ΚΟΠ ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. 

4.ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΦΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ.

5.ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΙΝΟΥΝ.

6.Η ΚΟΠ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ. ΟΡΙΣΕ ΤΟ ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΕΛ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟ 2021 ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ. ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ.

ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Ο ΜΠΕΡΓΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΟΤΕΙΣΙΟΝ ΜΕ ΑΠΟΕΛ. 

ΟΡΙΣΕ ΤΟ ΟΜΟΝΟΙΑ- ΑΠΟΕΛ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟ 2021 ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 2021 ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΡΧΕΣ ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΑΕΚ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΕΝΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΑΕΛ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Ο ΜΠΕΡΓΚ ΜΕ ΑΕΛ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΟΤΕΙΣΙΟΝ.

ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΚΥΡΙΑΚΗ. 

ΜΑΡΙΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ

Autoremarketing

Bet on Alfa