ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟλοκληρώνει την προετοιμασία της με μοναδικό στόχο το διπλό!

Ολοκληρώνει την προετοιμασία της με μοναδικό στόχο το διπλό!

Με απογεύματινη προπόνηση ολοκληρώνει την προετοιμασία της η ΟΜΟΝΟΙΑ το απόγευμα στο Ηλίας Πούλλος ενόψει το αιώνιου ντέρμπι απέναντι στο Αποελ. Ένα παιχνίδι του οποίου το αποτέλεσμα θα κρίνει το κατα πόσον η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να διεκδικήσει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος.Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στο -4 αυτή την στιγμή από την 3η προνομιούχο θέση, και στόχος είναι τουλάχιστον μετά το πέρας της αγωνιστικής να διατηρήσει τουλάχιστον τις αποστάσεις, κι αυτή η διαφορά να μην αυξηθεί.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παραταχθεί στο αυριανό αιώνιο ντέρμπι χωρίς τον Γουϊλί Σεμέδο, ένα ποδοσφαιριστή βαρόμετρο, παρόλα αυτά αυτός που θα κληθεί να τον αντικατάστησει (μάλλον ο Σίμιτς) θα πρέπει να αντεπεξέλθει στο έπακρο, καθώς οι απαιτήσεις του αυριανού παιχνιδιού θα είναι πολύ υψηλές. Το Αποελ θα έχει δίπλα του αρκετό κόσμο, και αυτό είναι σημείο το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσει η ομάδα μας και να μην την επηρέασει.

Όπως και να έχουν τα πράγματα το αυριανό ντέρμπι είναι πολύ κομβικό για την ομάδα μας, και αυτό που θέλουμε να δούμε είναι πάθος και ψυχή για τους ποδοσφαιριστές μας, έτσι ώστε να μπορέσουν να φύγουν με το πολύτιμο διπλό.

Autoremarketing

Bet on Alfa