ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ δυναμική, οι 18 διεκδικήσιμοι βαθμοί και το κύπελλο

Η δυναμική, οι 18 διεκδικήσιμοι βαθμοί και το κύπελλο


Η νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στον Αποέλ, θα πρέπει να αξιοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό ενόψει της συνέχειας. Είναι μια επιτυχία που της δίνει δυναμική και αυτοπεποίθηση για να μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους της.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στο -5 από την κορυφή. Είναι πολλοί που λένε «αν νικούσαμε την ΑΕΚ θα ήμασταν στο -2 και…». Όμως, επειδή με το «αν» δεν μπορείς να πετύχει κάτι, αυτό που έχει να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ τώρα, είναι να αξιοποιήσει τη νέα τάξη πραγμάτων μετά το «διπλό» επί του Αποέλ και να επιδιώξει με την ίδια αποφασιστικότητα να πετύχει τους στόχους της.

Υπάρχουν άλλοι 18 διεκδικήσιμοι βαθμοί στο πρωτάθλημα και ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από το να τους κυνηγήσει όλους. Τότε, θα γνωρίζει πόσο ψηλά έφθασε και τι πέτυχε. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όμως με σκληρή δουλειά, τακτική και πίστη όλα γίνονται.

Την ίδια ώρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εντός κυπέλλου και θα κληθεί στα δύο ματς με τον Άρη να διεκδικήσει την πρόκρισή της στον τελικό. Έδειξε πως είναι ικανή και ότι, και θέλει και μπορεί. Η διακοπή προσφέρεται για ανάσες και δουλειά. Ο Αναστασίου είναι σε θέση να παρουσιάσει ακόμη καλύτερη την ομάδα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, που θα βρει την ΟΜΟΝΟΙΑ να υποδέχεται την Πάφο.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa