ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣUCL | Προκρίσεις στα ημιτελικά με απόδοση 15.62!

UCL | Προκρίσεις στα ημιτελικά με απόδοση 15.62!

Το Footballholicscy κάνει ανάλυση για το ποιες θα είναι οι τέσσερις ομάδες που θα συνεχίσουν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, προτείνοντας παράλληλα το δικό μας παρολί. Παίζουμε πάντα με τις καλύτερες αποδόσεις από τη Novibet!

Bet on Alfa

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Σίγουρα η Μπάγερν διανύει τη χειρότερή της σεζόν εδώ και μία δεκαετία όμως παραμένει μια από τις πιο “βαριές” φανέλες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Θεωρούμε θετικό για την Άρσεναλ το γεγονός πως ο πρώτος αγώνες είναι στο “Εμιρέιτς” και με τη φόρα που έχει πιθανόν να πάρει ένα ακόμη και ένα 2-0 που θα της επιτρέψει να πάει με κάποια ασφάλεια στο Μόναχο. Οι “Βαβαροί” ξέρουν ότι θα αποχωρήσει ο προπονητής τους στο τέλος της σεζόν, ορισμένοι παίκτες δεν φαίνεται να πολυψήνονται, ενώ τα καθημερινά σενάρια για αποχώρηση Κίμιχ και Ντέιβις δίνουν και παίρνουν. Στην Άρσεναλ υπάρχει επίσης μεγάλη δίψα και στοχοπροσήλωση για να βρεθεί στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2006! Βλέποντας τη συνολική εικόνα των δύο ομάδων μέσα στη σεζόν αλλά το κλίμα που φαίνεται να επικρατεί στα δύο “στρατόπεδα” οδηγούμαστε προς την πλευρά των “κανονιέριδων”.

Σημείο: Πρόκριση Άρσεναλ στο 1.85 στη Novibet

ΡΕΑΛ – ΣΙΤΙ

Τιτανομαχία που δύσκολα μπορείς να κάνεις πρόβλεψη. Η Σίτι αν και είναι μέσα στους δύο κύριους της στόχους, διακρίνουμε πως δεν είναι και τόσο καλά αυτή τη στιγμή, ενώ η Ρεάλ είναι σαφέστατα πιο βελτιωμένη από πέρσι. Υπάρχει το αίσθημα της εκδίκησης στους “Μερένχες” από τον περσινό εύκολο αποκλεισμό από τη Σίτι, όπου πραγματικά στο ματς του “Έτιχαντ” οι “πολίτες” πέρασαν σχεδόν πανεύκολα. Δύσκολα θα ξαναεπαναλάβει την περσινή επιτυχία της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ η Σίτι και ειδικά φέτος όταν η Ρεάλ θέλει να πάρει κάτι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το καταφέρνει. Βλέπουμε τη “Βασίλισσα” να παίρνει την εκδίκησή της φέτος. Στα αξιοσημείωτα είναι και το γελοίο σετ αποδόσεων που παρουσιάζει τη Σίτι γκράντε φαβορί για πρόκριση!

Σημείο: Πρόκριση Ρεάλ στο 2.90 στη Novibet

ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Αν και η Ντόρτμουντ έκανε διαδοχικές εκπλήξεις στον όμιλο της, ίσως το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι το πιο ευκολοπροβλέψιμο στα μάτια μας. Μόνο και μόνο από τη σοφτίλα της Ντόρτμουντ και την καλώς νοούμενη σκληράδα της Ατλέτικο, οι “Ροχιμπλάνκος” έχουν ένα προβάδισμα. Γενικά ο Τσόλο Σιμεόνε έχει μεταδώσει στην ομάδα του το πνεύμα καλών πορειών στο Τσάμπιονς Λιγκ και η συγκεκριμένη διοργάνωση ίσως είναι ξανά μια διέξοδος για την “Ατλέτι” να πετύχει κάτι αξιοσημείωτο μέσα στη σεζόν.

Σημείο: Πρόκριση Ατλέτικο στο 1.60 στη Novibet

ΠΑΡΙ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ίσως το πιο ισορροπημένο ζευγάρι των προημιτελικών. Δεν το κρύβουμε πως οι δύο κύριοι λόγοι που βλέπουμε Παρί είναι αφενός πως η Μπαρτσελόνα πιστεύουμε ότι έχει πιάσει το “ταβάνι” της και αφετέρου ο παράγοντας, Κιλιάν Εμπαμπέ, που παρουσιάζεται αποφασισμένος να στείλει τους Παριζιάνους στην κορυφή της Ευρώπης πριν αποχωρήσει. Ο Εμπαπέ θα παίζει στη Ρεάλ από το καλοκαίρι και θέλει από τώρα να αρχίζει να ανεβαίνει στη μάτια των φαν της κάνοντας τη ζημιά στην μισητή αντίπαλο. Με αρκετούς νεαρούς παίζει πλέον η Μπάρτσα που έχει καλό potential για το μέλλον όμως δεν τη βλέπουμε να φτάνει φέτος σε επίπεδο ημιτελικών.

Σημείο: Πρόκριση Παρί στο 1.82 στη Novibet

Συνολική απόδοση τετράδας: 15.62 στη Novibet

footballholicscy team

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Autoremarketing

Bet on Alfa