ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝέα ήττα σε λίγο πιο βελτιωμένη έκδοση

Νέα ήττα σε λίγο πιο βελτιωμένη έκδοση

Η Εθνική Κύπρου Κύπρου το πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε απέναντι στη Σερβία από την οποία έχασε με 1-0 χάρης στο γκολ στο 7′ του Μιλίνκοβιτς. Η πιο κλασσική ευκαιρία για την Κύπρο το δοκάρι στο 64′ του Πίττα. 

Bet on Alfa

Η Κύπρος άρχισε καλά τα πρώτα λεπτά του αγώνα, όμως, λίγο μετά την αναγκαστική αλλαγή του Καρώ δέχθηκε το γκολ στο 7′ από τον Μιλινκοβιτς Σάβιτς με κοντινή προβολή, μετά την εκτέλεση φάουλ του Σάμαρτζιτς.

Η Σερβία είχε τον έλεγχο στη συνέχεια και προσπάθησε για 2ο γκολ με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 10′, για χέρι του Λαίφη. Στο πέναλτι του Μίτροβιτς ο Μολ ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Στη συνέχεια οι Κύπριοι διεθνείς ανέβασαν την απόδοση τους και δημιούργησαν τις προυποθέσεις με τους Πίττα και Λοίζου.
Στην επανάληψη, η Κύπρος ήταν καλύτερη δημιούργησε τις ευκαιρίες, όμως, δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Η πιο κλασσική ευκαιρία καταγράφηκε στο 64′ με το δοκάρι του Πίττα.

Κύπρος (Τιμούρ Κετσπάγια): Μολ, Ανδρέου (46′ Ντ. Σπόλιαριτς), Καρώ (6′ Κυπριανού), Γκόγκιτς, Λαίφης, Κορέια, Χ. Κυριάκου (89′ Πηλέας), Κούσουλος (75′ Αρτυματάς), Χαραλάμπους (83′ Χρυσοστόμου), Λοίζου, Πίττας (89′ Κακουλλής).

Σερβία (Ντράγκαν Στόικοβιτς): Ράικοβιτς, Μιλένκοβιτς, Μάσοβιτς (85′ Εράκοβιτς), Μπάμπιτς, Α. Ζίβκοβιτς (46′ Γιόβιτς), Μιχαίλοβιτς, Λούκιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (76′ Μπαζντάρ), Κόστιτς (63′ Ζντζιέλαρ), Σάμαρτζιτς (46′ Τάντιτς), Μίτροβιτς (63′ Γκατσίνοβιτς).

Autoremarketing

Bet on Alfa