ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤιμουρ:"Δεν είμαστε Εθνική μεγάλων δυνατοτήτων"

Τιμουρ:”Δεν είμαστε Εθνική μεγάλων δυνατοτήτων”

O προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε στην κάμερα του ΡΙΚ μετά το φιλικό αγώνα με τη Σερβίας στο “ΑΕΚ Αρένα”.

Bet on Alfa

“Ξεκινήσαμε το ματς φοβισμένα. Αν κοιτάξουμε τους παίκτες που έχει η Σερβία σε τι επίπεδο παίζουν και τι δυνατά πρωταθλήματα παίζουν. Δεν είναι εύκολο πράγμα να τους αντιμετωπίζεις. Δεχθήκαμε το γκολ από απροσεξία. Δεν προστατέψαμε τη μπάλα, δεν κυνηγούσαμε τον επιθετικό. Αλλά σιγά σιγά ξεκινήσαμε και πιστέψαμε στο παιχνίδι και ειδικά το β’ ημίχρονο είχαμε πολύ καλή απόδοση και ευκαιρίες για το γκολ. Είναι ένα καλό μήνυμα…”

“Είναι αυτά που λέγαμε για τον κόσμο, ο κόσμος που ήρθε ήταν μεγάλη βοήθεια για τους ποδοσφαιριστές. Όλοι αγαπάμε τη χώρα μας και θέλουμε να πηγαίνουμε καλά. Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα. Πιστεύω ότι αν είχαμε περισσότερο κόσμο, όπως ήταν στο πρώτο παιχνίδι, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά”

“Εκεί που σταματήσαμε σήμερα να υπάρχει συνέχεια… Θα έχουμε άλλα δύο φιλικά παιχνίδια εκτός έδρας και μετά θα ξεκινήσουν τα επίσημα. Θα γυρίσουν όλοι παίκτες…Δεν είμαστε η Εθνική της μεγάλης δυνατότητας. Πρέπει να καταλάβουμε και εμείς…,να βάλουμε κι εμείς ψηλά τον πήχη, δεν μπορούμε να πηδήξουμε δέκα μέτρα εκεί που δεν μπορούμε να το κάνουμε. Δεν μου αρέσει να κοροιδεύουμε τον κόσμο. Αυτό που θέλω και πιστεύω είναι οτι αυτά τα παιδιά με λίγη βοήθεια μπορούν να παίξουν καλύτερα. Αυτό θέλουμε και εμείς και ο κόσμος και όλοι όσοι είναι κοντά”.

“Σήμερα ήταν 16ο παιχνίδι που παίξαμε με τις δικές μου οδηγίες. Όταν 95% παιχνίδια που παίζεις και οι αντίπαλες ομάδες είναι καλύτερες από σένα δεν είναι εύκολο πράγμα… και ψυχολογικά. Δεν παίζουμε ένα πρωτάθλημα που θα είναι κάποιοι παίκτες στο επίπεδο μας. Κάποιοι που θα είναι χειρότεροι και κάποιοι που θα είναι καλύτεροι από εμας. Παίξαμε σήμερα και θα παίξουμε ξανά 2,5 μήνες μετά. Το θέμα είναι οι παίκτες που θα έρθουν μετά σε τι κατάσταση θα είναι… Και αυτό έχει μεγάλη σημασία. Εξαρτάται από εμάς και τους παίκτες, πόσο επαγγελματίες είναι για να βοηθησουμε την ομάδα”.

Autoremarketing

Bet on Alfa