ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣυγκεντρωμένοι στους στόχους!

Συγκεντρωμένοι στους στόχους!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν επιλέξει ορθά να μην να μην τοποθετούνται δημόσια για ότι αφορά στη νέα σεζόν, από τη στιγμή που η ομάδα έχει στόχους και δίνει μάχη για να τους εκπληρώσει.

Bet on Alfa

Στόχος είναι όλοι στο «Ηλίας Πούλλος» να βρίσκονται επικεντρωμένοι στην προσπάθεια που γίνεται ώστε η ομάδα να μείνει μέχρι τέλους διεκδικήτρια σε διπλό ταμπλό.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως οι Αναστασίου και Νταμπράουσκας δεν αξιολογούν το υφιστάμενο ρόστερ. Η δουλειά γίνεται επι καθημερινής βάσεως παρόλα αυτά δεν θέλουν να διαταραχθεί το καλό κλίμα, και εξού έχουν επιλέξει να δημοσιοποιήσουν τις αποφάσεις τους με το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος επικοινωνίας της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου, σε προσφατές του δηλώσεις, ότι δηλαδή οι τελικές αποφάσεις για το ρόστερ ενδέχεται να τις πάρθουν πριν το τέλος της σεζόν, όμως μετά το τέλος της θα κοινοποιηθούν στους ποδοσφαιριστές. «Δεν έχει ανοίξει η συζήτηση για ανανεώσεις συμβολαίων, καθώς αυτό θα γίνει με το τέλος της σεζόν. Δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις, ούτε έδωσε ο οδηγίες ο κ. Αναστασίου».

Συγκέντρωση λοιπόν στους στόχους, στα παιχνίδια που ακολουθούν και είναι δύσκολα και σημαντικά και τα υπόλοιπα στην ώρα τους.

Autoremarketing

Bet on Alfa