ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤο βλέμμα στο Σεμέδο... και κομπλέ

Το βλέμμα στο Σεμέδο… και κομπλέ

Η επόμενη επίσημη υποχρέωση για την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μακριά, είναι την προσεχή Κυριακή στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Πάφος FC. Παιχνίδι που επιβάλλεται να κερδίσει, δίνοντας συνέχεια στο μεγάλο διπλό επί του Αποέλ, που θα την σπρώξει ακόμη πιο κοντά στο στόχο της.

Bet on Alfa

Η προετοιμασία για το προσεχές ματς επανήρχισε από χθες. Ο Γιάννης Αναστασίου σταδιακά θα έχει και πάλι όλους τους διεθνείς στη διάθεσή του, για να μπορέσει να δουλέψει στο πλάνο που θα ακολουθήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ την Κυριακή. Το βλέμμα είναι στον Γουίλι Σεμέδο, που θα επιδιώξει σταδιακά να ανεβάσει ρυθμό και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα το πετύχει.

Με τον Σεμέδο να είναι διαθέσιμος, εκτός απροόπτου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει κομπλέ σ’ ένα κομβικό παιχνίδι. Ευχή είναι να κυλήσουν ομαλά όλες οι προπονήσεις και να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμοι, ώστε ο Αναστασίου να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αλλά να έχει και γεμάτο πάγκο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, στο προηγούμενο παιχνίδι με την Πάφος FC δέχθηκε εντός έδρας ήττα και θα θελήσει να απαντήσει, κάνοντας βήμα προς το στόχο και αφήνοντας εκτός την προσεχή αντίπαλό της. Παίζει στο ΓΣΠ, σ’ ένα γεμάτο όπως προμηνύεται γήπεδο από τον κόσμο της, γι’ αυτό και επιβάλλεται η τέλεια εμφάνιση και το νικηφόρο αποτέλεσμα. Είναι στα πόδια της…

Autoremarketing

Bet on Alfa