ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤο μεγάλο βήμα είναι ενώπιον της... μέχρι το επόμενο

Το μεγάλο βήμα είναι ενώπιον της… μέχρι το επόμενο

Απομένουν έξι αγώνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, έξι «τελικοί» για την ΟΜΟΝΟΙΑ, στην προσπάθειά της να διασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Γι’ αυτό και πάει με τη λογική, παιχνίδι με παιχνίδι, άρα αυτό που προέχει είναι το προσεχές με την Πάφο στο ΓΣΠ. Εκεί εστιάστηκε η προσοχή όλων στο «Ηλίας Πούλλος», σε μια προσπάθεια η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί έτοιμη από κάθε άποψη και να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.

Bet on Alfa

Το επόμενο και μεγάλο βήμα είναι την Κυριακή και αφού το κάνει τότε θα δει και το επόμενο. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ σκέφτονται θετικά και πως θα μπορέσει η ομάδα να φθάσει στην επιτυχία και να συνεχίσει τον δρόμο γα την καταξίωση. Παίζει και πάλι στο ΓΣΠ, αλλά αυτή τη φορά μπροστά στον κόσμο της και θέλει να αξιοποιήσει το γεγονός αυτό. Σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να υπάρξει άλλο πισωγύρισμα, όπως έγινε με την ΑΕΚ.

Ο Αναστασίου αναμένει και την επάνοδο των Λανγκ και Ουζόχο, την ώρα που το βλέμμα είναι στον Σεμέδο. Εκφράζεται η πίστη και αισιοδοξία ότι θα βρίσκεται στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα και αναλόγως της κατάστασής τους θα αποφασιστεί εάν θα είναι στην ενδεκάδα ή στον πάγκο. Σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές και πιθανότητα η ετοιμότητα του Σεμέδο να κρίνει την ενδεκάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa