ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚυριαρχία από την αρχή σ’ όλα τα επίπεδα

Κυριαρχία από την αρχή σ’ όλα τα επίπεδα

Το ματς της Κυριακής με την Πάφος FC είναι κρίσιμο. Γι’ αυτό και η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάζεται αποφασισμένη να το κερδίσει και να κάνει άλλο ένα αποφασιστικό βήμα προς τον στόχο της. Έδειξε τον τελευταίο καιρό ικανή και θα θελήσει να το φωνάζει ακόμη πιο δυνατά το βράδυ της Κυριακής, έχοντας ως σύμμαχο τον κόσμο της.

Bet on Alfa

Κάτι που επιβάλλεται να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ και θα το επιδιώξει, είναι να κυριαρχήσει από την αρχή σ’ όλα τα επίπεδα. Στο αγωνιστικό με την επιβολή του παιχνιδιού της, το κράτημα και την κυκλοφορία της μπάλας, τη δημιουργία ευκαιριών και την αποτελεσματικότητα. Παράλληλα, μη επιτρέποντας στον αντίπαλό της να πιστέψει ότι μπορεί να φύγει με κέρδος από το ΓΣΠ.

Την ίδια ώρα, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που δείχνει διάθεση βάσει προπώλησης να γεμίσει το ΓΣΠ, θα θελήσει να μπει με το καλημέρα στην εξίσωση. Η ομάδα με την εικόνα της να δώσει ρυθμό, τον οποίο θα ακολουθήσει ο κόσμος στις εξέδρες, δίνοντας χρώμα και παλμό από το ξεκίνημα μέχρι και τέλος. Με αυτό τον τρόπο η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας.

Η προετοιμασία συνεχίζεται. Υπολείπονται δύο προπονήσεις για να ολοκληρωθεί και οι ενδείξεις είναι θετικές για παρουσία του Σεμέδο στην αποστολή, το ερώτημα είναι εάν θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, λοιπόν, θα πάει κομπλέ και αποφασισμένη σ’ ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι.

Autoremarketing

Bet on Alfa