ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔυνατή και απαιτητική

Δυνατή και απαιτητική

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Πάφος FC, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ. Ματς που θέλει και επιβάλλεται να κερδίσει, ώστε να συνεχίσει την προσπάθειά της για παρουσία στην τριάδα με το τέλος του πρωταθλήματος, διασφαλίζοντας ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι πισωγύρισμα και θα χάσει τη σημασία της η νίκη που πέτυχε επί του Αποέλ.

Bet on Alfa

Αυτό που έχει να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ αύριο, είναι να παρουσιαστεί δυνατή και απαιτητική με το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή. Να δείξει ότι θέλει πιο πολύ τη νίκη από την αντίπαλό της, οι ποδοσφαιριστές να… μασάνε σίδερα, να βγαίνουν πρώτοι στα μαρκαρίσματα, να γυαλίζει το μάτι τους. Και με τον κόσμο σύμμαχο, είναι σε θέση να πετύχει άλλη μια μεγάλη και σπουδαίας σημασίας νίκη.

Ο Σεμέδο θα κρίνει το πλάνο. Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα είναι σε θέση να πάρει φανέλα βασικού. Σε αντίθετη περίπτωση θα μείνει στον πάγκο και τη θέση του θα πάρει και πάλι ο Σίμιτς. Οι υπόλοιποι δέκα εκτός απροόπτου θα είναι οι ίδιοι που άρχισαν και το προηγούμενο ντέρμπι.

Autoremarketing

Bet on Alfa