ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟH διαχείριση αυτή την φορά δεν βοήθησε!

H διαχείριση αυτή την φορά δεν βοήθησε!

Κατά γενική ομόλογια η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες απέναντι στην Πάφο δεν έκανε καλό πρώτο ημίχρονο. Καθόλου δημιουργική, αργή στην σκέψη, πολλές λάθος μεταβίβασεις, έδωσαν την ευκαιρία στους φικοξενούμενους να πιέσουν την ομάδα μας και το γεγονός ότι δεν κατάφερε να σκοράρει ήταν από συγκυρίες.

Bet on Alfa

Κόντρα στην ροή του αγώνα, στα τελευταία στάδια του ημιχρόνου η ΟΜΟΝΟΙΑ βρέθηκε μπροστά στο σκορ, ενώ με την έναρξη της επανάληψης είχε χρυσή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της όμως ο Μπεζούς αστόχησε από τα 11 βήματα. Όπως ήταν φυσικό αυτή η εξέλιξη επηρεάσε κι άλλο την ΟΜΟΝΟΙΑ ψυχολογικά, κι εκεί ακριβώς είναι που θεωρούμε πως ο Γιάννης Αναστασίου δεν έκανε καλή διαχείριση του αγώνα.

Πιστεύουμε πως κάποιες αλλαγές πιο νωρίς ίσως βοηθούσαν την ομάδα μας να πάρει τα πάνω της κι αυτό φάνηκε όταν έγιναν (μετά το γκολ της ισοφάρισης) όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ φάνηκε πιο επιθετική και με περισσότερη ενέργεια.

Αυτή είναι μια διαπίστωση που την έκαναν όλοι όσοι βρέθηκαν χθες στο ΓΣΠ, η είδαν το παιχνίδι από την τηλεόραση. Χωρίς να αμαυριζούμε την μέχρι σήμερα προσφορά του κυρίου Αναστασίου στην ΟΜΟΝΟΙΑ, θεωρούμε πως χθες με πιο σωστή διαχείριση και εκτίμηση του παιχνιδιού η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έπαιρνε το τρίποντο.

Autoremarketing

Bet on Alfa