ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝίκη, τρίτη θέση και βλέπει...

Νίκη, τρίτη θέση και βλέπει…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ γύρισε ήδη σελίδα, άφησε πίσω το ματς με την Πάφος FC και βλέπει το επόμενο, που είναι με τον Άρη στο ΓΣΠ το απόγευμα του Σαββάτου. Η ισοπαλία της Κυριακής, κάνει πιο επιτακτική τη νίκη στο προσεχές παιχνίδι, σε μια προσπάθεια να αυξήσει τις πιθανότητες να διασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος. Με νίκη θα ξεπεράσει τον αντίπαλό της, θα βρεθεί στην τρίτη θέση.

Bet on Alfa

Για να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας στο επικείμενο ματς, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή της, να γίνει πιο αποτελεσματική, αλλά και στην άμυνα να αποφύγει λάθη που θα στοιχίσουν, όπως έγινε στο γκολ της Πάφου. Λόγω μιας κακής εκτίμησης μπορεί να χάσεις το παιχνίδι.

Στο νέο δύσκολο ματς, που θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό σε δύναμη και ταχύτητα, επιβάλλεται η ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση. Να είναι αποφασιστική και να μην δώσει δικαιώματα. Και ο Άρης προέρχεται από ισόπαλο εντός έδρας αποτέλεσμα, για πολλούς απρόσμενο, γι’ αυτό και χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσοχή.

Στο ιατρικό δελτίο, ο Μάθιους αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού, αλλά και ο Σιπριάνο. Ίσως εντός της ημέρας υπάρξει ενημέρωση για την κατάστασή τους, αλλά και για τον Κούσουλο που συμπλήρωσε κάρτες ποιο από τα επόμενα δύο παιχνίδια θα χάσει. 

Autoremarketing

Bet on Alfa